7621 Pécs, Irgalmasok u. 20.
0
Márkák
Biyovis
EzerJóFű
HerbaPharm
Madal Bal
Natur Tanya
Naturpiac
Neera
Now
Organiqa
WTN (WiseTreeNaturals)
Az össes márka megjelenítése
Neera méregtelenítő 10 napos csomag könyv nélkül (+ajándék) - Méregtelenítés,lúgosítás
Neera méregtelenítő 10 napos csomag könyv nélkül (+ajándék) - Méregtelenítés,lúgosítás Neera méregtelenítő 10 napos csomag könyv nélkül (+ajándék) - Méregtelenítés,lúgosítás

Neera méregtelenítő 10 napos csomag könyv nélkül (+ajándék)

Cikkszám: Gyártó / Márka: Neera Állapot: Új Anyag: Méret: XXS Saját méret:
Szín:
Ár: 20 990 Ft Régi ár: 21 980 Ft Áraink bruttó árak 420 hűség forintot ér

Termékleírás

Neera méregtelenítés – hatékony és egyszerű

A méregtelenítő csomag tartalmazza a 10napos kúrához elegendő neera szirupot (1x500ml+1x1000ml), cayenne borsot. A képen látható tájékoztató kiskönyv jelenleg nem elérhető, a csomag árát csökkentettük vele.

 A Neera méregtelenítés célja a test természetes méregtelenítő képességének fokozása. Ez munka mellett is könnyen elvégezhető, hiszen nem lép fel fáradtság vagy gyengeségérzés, mivel a Neera ital nem más, mint egy folyékony táplálék, mely kiküszöböli az éhségérzetet, és energiát ad a tisztulási folyamatok alatt. A többféle pálma- és juharfa nedvéből készült Neera sziruppal a test a megfelelő arányban kap meg minden lényeges vitamint és ásványi anyagot, mely energikus működéséhez szükséges. A szilárd élelmiszert mellőző táplálkozás lélegzetvételhez juttatja a szervezetet, hogy megtisztítsa önmagát, és helyreállítsa egyensúlyát. A NEERA méregtelenítés olyan, mint egy tíznapos utazás a jobb egészség felé, mely egyszerű, élvezetes, hatásos és teljesen természetes. Mivel a méregtelenítés gyorsan és intenzíven zajlik, így nagyon hamar jelentős mértékben javulhat az általános közérzet. A Neera méregtelenítést nem egy adott betegség gyógyítására fejlesztették ki. Célja, hogy az évek során a testben felhalmozódott salak- és méreganyagok okozta testi problémák kiváltó okát szüntesse meg. A Neera méregtelenítés számtalan pozitív hatását már sokan tapasztalhatták. Néhány ezek közül:
-a szervezet megtisztulása a mérgektől
-felesleges zsírok feloldása 
-növekvő életerő és vitalitás 
-testsúlycsökkenés 
-jobb emésztés
-pihentetőbb alvás
-fényes haj és erősebb körmök
-tiszta bőr 
-boldogabb, pozitívabb életszemlélet

A kúraital elkészítése:

Egy 2 literes üvegbe tegyen:

–     1,5 dl frissen préselt citromlevet

–     1,5 dl Madal Bal NEERA szirupot

–     1/10 kávéskanál cayenne vagy bármely más erőspaprikát esetleg gyömbért

Keverje össze a citromlevet, a szirupot és a cayenne paprikát és engedje fel forró vagy hideg vízzel, amelyiket jobban szereti. Figyelem! Hagyományos szirupok, méz vagy egyéb édesítőszerek nem megfelelőek a kúrához, ezek nagymértékben csökkentik a tisztítóhatást.

Használjon friss citromot, ne limonádét vagy tartósított citromlevet.

A kúraital egy folyékony étel, mely táplál és energiát ad.

Fontos, hogy a kúra során a szervezetet ne terheljük szilárd táplálékkal, mert az hátráltatja a tisztulási folyamatokat.

Néhányan aggódnak a szilárd élelmiszer fogyasztásának a hiányától, ám ezek az aggályok alaptalanok. A Madal Bal NEERA kúra egy egészségprogram, nem pedig böjt. Az igazi böjt mindenfajta ételtől és italtól való tartózkodás.

A történelem során tapasztaltak szerint a szilárd élelmiszerektől való ideiglenes tartózkodás áldás az egész szervezetnek, a legjobb befektetés a jobb egészség és a hosszabb élet érdekében.

A szilárd étel megemésztése sok energiát követel a szervezettől, amit az más feladatoktól von el. A szilárd étel megvonása lehetőséget ad a szervezetnek, hogy tisztító feladatát sikeresebben lássa el.

A szervezet nagyon hatékonyan gazdálkodik energiájával. Az újonnan bevitt fehérjék hiányában a szervezet szó szerint magából él egy autolízisnek nevezett folyamat révén, melynek során az aminosavakat a fáradt és sérült sejtekből vonja ki, az így újraszintetizált és felhasznált öreg sejtektől hatékonyan megszabadul, felgyorsítva az új sejtek képződését. A szervezet saját létfontosságú szöveteit vagy szerveit azonban soha nem emészti fel vagy károsítja.

Ezzel egy időben a kiválasztószervek (a tüdő, a máj, a nyirokrendszer, a vesék és a bőr) is tisztulnak, így biztosítva az anyagcsere során felgyülemlett salakanyagainak gyors kiürülését. Az emésztő-, feldolgozó- és védekezőrendszer szervei mind nagy hasznát látják a megérdemelt pihenőnek. Pozitív hatás tapasztalható minden alapvető pszichológiai, idegi és mentális funkcióban.

A szövetek biokémiai és ásványi anyag egyensúlya normalizálódik és serkentő hatás mutatkozik a mirigyek vegyi összetételében és a hormontermelésben.

Neera méregtelenítő csomag