7621 Pécs, Irgalmasok u. 20.
0
Márkák
Now
Az össes márka megjelenítése
D-mannose  500mg 120db Now - NOW vitaminok
D-mannose  500mg 120db Now - NOW vitaminok

D-mannose 500mg 120db Now

Cikkszám: Gyártó / Márka: Now Állapot: Új Anyag: Méret: XXS Saját méret:
Szín:
Ár: 8 990 Ft Áraink bruttó árak 180 hűség forintot ér

Termékleírás

A húgyúti fertőzések mintegy 90 százalékát a bélrendszerben megtalálható E.coli baktérium okozza. Az E.coli “sejtfala” apró nyúlványokat tartalmaz, amik végén egy aminosav-cukor molekulák, ún. lektinek találhatóak. A lektineknek sajnos meg van az a tulajdonsága, hogy a baktériumokat a húgyutak falához tapasztja, és azok nem tudnak kiürülni a vizelettel.

A D-Mannose az egyik leghatásosabb természetes megoldás  az E.Coli által okozott

húgyúti problémákra.
 

A D-mannose előnyei:

  • nem írtja ki a hasznos baktériumokat
  • nem avatkozik bele a szervezet normális működésébe
  • nem befolyásolja a vércukor szabályozást
  • kisgyerekek is szedhetik
  • élesztő mentes
  • hosszan tartó és megelőző kezelésre is kiváló 

 

Mi az a D-mannose?

Egy egyszerű hat szénatomot tartalmazó cukor molekula. Természetben olyan gyümölcsökben fordul elő mint az áfonya és vörösáfonya, de más növényekben és gombákban is megtalálható. A NOW d-mannóz termékét kukoricából, burgonyából, édes burgonyából, bükkfából vagy nyírfából állítják elő. Kalória értéke (más cukrokhoz hasonlóan) grammonként 4 kalória.

 Tanulmányok azt mutatják, hogy a d-mannóz segít a húgyutak egészségének fenntartásában. Megakadályozza a E.coli baktériumok tapadását a húgyutak belső falához.

Amikor nagy mennyiségben juttatjuk a d-mannózt a szervezetbe, az majdnem teljes mértékben kiválasztódik a vizeletbe a vesén keresztül. A d-mannóz hozzátapad a baktériumokhoz, és ennek következtében azok nem tudnak megtapadni. Lecsúsznak a húgyutak faláról, beleesnek az áramló vizeletbe, biztonságosan eltávolodnak a testünkből, így gyulladást sem tudnak okozni.

Minden olyan esetben ajánlják, amikor E.coli baktérium okozza a húgyúti fertőzést.

Hogyan lehet megvizsgálni a d-mannóz minőségét?

A d-mannóz két formában létezik – alfa és béta. Az alfa formája édes, míg a béta forma keserű. A d-mannóz természetes előállítási módszere ennek a két formának a keverékét eredményezi, ezért a termék enyhén édes egy kis keserű utóízzel.

Nem tudni pontosan, mi a “tökéletes” alfa-béta d-mannóz arány, de egy kezdeti édes íz azt jelzi, hogy az arány már elég jó. A d-mannózt elemzik tisztaság szempontból is, hogy megóvják más cukrokkal való hígulástól. Azonban ez az analízis nem különbözteti meg az alfa és beta formákat. NOW garantálja, hogy a d-mannóz terméke 99% os tiszta d-mannóz, enyhén édes ízű egy árnyalatnyi keserű utóízzel.


Javasolt használat: 3 kapszula 1-3 alkalommal naponta Összetevők:
Napi adag: 3 Capsules
Adag: 40
  Mennyiség adagonként %Napi bevitel*
*A százalékos napi értékek 2000 kalóriás étrend alapján.  † Napi érték nincs meghatározva.
Calories 5  
Total Carbohydrate 1.5 g <1%
Sugars 1.5 g
D-Mannose 1.5 g (1,500 mg)
Egyéb összetevők: Cellulóz (kapszula), rizsliszt, sztearinsav (növényi eredetű), magnézium-sztearát (növényi eredetű), szilícium-dioxid. Nem tartalmaz: élesztő, búza, glutén, szója, tej, tojás, hal, kagyló, vagy dió Figyelem: Csak felnőtteknek. Forduljon orvoshoz ha terhes / szoptat. Figyelmeztetés: A termék fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől elzárva tartandó! Minőségét megőrzi: a dobozon jelzett hónap végéig Tárolás: száraz, hűvös helyen Gyártó: NOW Foods , USA

Természetes és bio! cég természetes, bio és természetazonos

termékeket árusít, elkülönülve ezzel a tömeggyártástól,

ahol a szintetikus anyagok használata az uralkodó.

A Természetes Termékek Szövetsége (Natural Products Association)

cégnél érvényben lévő szigorú gyártási normákért a

Helyes Gyártási Gyakorlat (GMP = Good Manufactoring Practices)

oklevéllel illette a céget.

 

Kapcsolódó termékek