7621 Pécs, Irgalmasok u. 20.
0
Márkák
herbatint
Az össes márka megjelenítése

Mit kell tudnunk a Herbatint hajfestékről, mitől egyedi?

 Olaszországból származó, tartós hajfesték gél, mely 8 féle gyógynövénykivonatot tartalmaz.
A Herbatint különleges, egyedülálló hajfesték, mely több éves kutatás eredménye. Mára számos neves díjat tudhat a magáénak. Minimális, 3%-os hidrogén-peroxid tartalom adja egyediségét.

-       Kíméletes /gyengéden festi, nem károsítja a hajat/
-       Természetes /jótékony hatású gyógynövényekkel, pl: aloe vera, varázsmogyoró,echinacea, nyírfa kivonat/
-       100%-os őszfedés /kortól, őszülés mértékétől függetlenül/
-       Egyszerű használat /otthon magadnak is könnyen befestheted/

Nem tartalmaz:ammóniát, rezorcint, alkoholt, parabént és parfümöt, és mindössze 3% hidrogén-peroxid van benne, ami az EU jogszabályokban meghatározott 6%-os határértéknél jóval alacsonyabb (EC NO 1223/2009).

Bőrgyógyászatilag tesztelve érzékeny bőrön. Használatával 2 árnyalatot lehet világosítani.
A Herbatint termékeket nem tesztelték állatokon, nem tartalmaz állati eredetű összetevőket, így vegánok is használhatják. A legmagasabb nemzetközi szabványoknak (GMP = Good Manufacturing Practice  = Helyes Gyártási Gyakorlat) megfelelően készülnek. A Herbatint csomagolásához teljes mértékben újrahasznosított és ellenőrzött erdőgazdálkodásból származó papírt használnak (FSC mix), mely teljes mértékben újrahasznosítható és tökéletesen összecsukható, a hulladék könnyebb tárolásának és a környezet védelmének érdekében.
 
Herbatint hajfesték színpaletta Herbatint hajfesték GYIK
 

Színárnyalatok:

N – NATÚR / semleges szín
Az N (Natúr) árnyalatok megőrzik a természetes színegyensúlyt, akkor válassza, ha szeretné megtartani vagy felfrissíteni hajának természetes tónusát vagy a természetes tónus megtartása mellett szeretné 1-2 árnyalattal világosítani vagy sötétíteni a haját.

C – HAMVAS  /hideg szín
A C (Hamvas) árnyalatok semlegesítik / ellensúlyozzák a nem kívánt vöröses / sárgás színt. Az ideális eredmény elérése érdekében a számban hozzá tartozó N (Natúr) árnyalattal kombinálva használja.

R – Réz / meleg szín
Az R (Réz) árnyalatok különösen jól mutatnak az arany színekkel. Garantálják a gazdag rezes színt, intenzívebb tónust adnak a meleg árnyalatoknak.

D – ARANY/ meleg szín
A D (Arany) árnyalatok meleg csillogást adnak mind a barna, mind a szőke színeknek. Akkor válassza, ha meleg, intenzív árnyalatot szeretne adni a természetes megjelenésének.

M – MAHAGÓNI/ hideg szín
Az M (Mahagóni) árnyalatok ideálisak a barna és természetes vörös hajszálak izgalmasabbá tételére. Azoknak ajánljuk, akik szeretik a vörös színt, de bőrükhöz jobban illenek a hidegebb tónusú színek.

DR – Réz-ARANY/ meleg szín
A DR (Réz-Arany) árnyalatok az arany és kis mértékű réz színek keverékéből áll. Ragyogó, barackos / homokszínű karaktert adnak a világos hajnak.

FF – FLASH FASHION / hideg szín: FF3, FF4, meleg szín: FF1, FF2, FF5, FF6
Intenzív, ragyogó, elbűvölő színekkel biztosítják a trendi megjelenést, anélkül, hogy le kellene mondanunk a Herbatint hajfestékek természetes összetevőiről. Más árnyalatokkal keverve az FF színek ideálisak a karakteresebb, személyre szabott hajszín megalkotásához.
 

 Herbatint hajfestékek

 
Herbatint hajfesték színpaletta Herbatint hajfesték GYIK