7621 Pécs, Irgalmasok u. 20.
0

Fizetési lehetőségek - Utánvéttel történő fizetés FoxPost Csomagautomatánál (115 Ft/csomag)

A FOXPOST csomagautomatáknál az utánvét kifizetésére csak bankkártyával van lehetőség. Ebben az esetben az utánvét díja 115 Ft/csomag.

Küldeményátvételi lehetőség - FoxPost

1. FoxPost csomagautomaták

FOXPOST Csomagpont
A FOXPOST egy egyszerű és időtakarékos csomagátvételi mód. Kérd megrendelésed bármely FOXPOST csomagautomatába, így nem kell egész nap várni a futárt. A bevásárlóközpont nyitvatartási idejében bármikor átveheted a megrendelt termekeidet. Amint megérkezik a csomagod, a FOXPOST sms-ben küld értesítőt és egy egyedi kódot, mellyel 3 munkanapig átveheted. 

Fontos: az automatáknál csak bankkártyával tudsz fizetni.

Egy csomag súlya maximálisan 25 kg és maximum 60 x 36 x 62 cm nagyságú lehet.

Akár 1 munkanap alatt átveheted a csomagod! Miután átadtuk a FOXPOST-nak a csomagot, ők 1 munkanap alatt kiszállítják az automatába.
Csomagkövetés:
Csomagazonosító-szám alapján a FOXPOST weboldalán nyomon követheted, hogy hol tart a csomag kiszállítása. http://www.foxpost.hu/csomagkovetes/
FOXPOST vevőszolgálat telefonszáma: 06-1-999-0-369
Hétfőtől péntekig, 9-21 óra között. 
E-mail: info@foxpost.hu
Ingyenes visszaküldés
Csomagodat az átvételtől számított 14 napig még teljesen ingyenesen visszaküldheted FOXPOST automatán keresztül (amennyiben a terméket eredetileg is FOXPOST automatán vetted át). Ezt bármelyik FOXPOST automatánál egyszerűen megteheted az egyedi csomagátvételi kód újbóli megadásával.

Hol találod?
Országosan már több mint 60 FOXPOST csomagautomata található és a lista folyamatosan bővül! Ez a megoldás tökéletes kényelmet biztosít számodra, hiszen nincs több sorban állás, adminisztráció és várakozás.
Keresd meg a hozzád legközelebb eső automatát!
FOXPOST csomagautomaták listája » (link: https://www.foxpost.hu/csomagautomata-kereso/)
Bővebb információ: www.foxpost.hu

A szolgáltatás igénybevételi díjai:
 • 15.000 Ft feletti megrendelés esetén díjtalan
 • 15.000 Ft alatti megrendelés esetén 700 Ft

 

Szállítási és fizetési költségek összefoglalása

Áttekintés
Átvételi mód 15.000 Ft feletti vásárlás 15.000 Ft alatti vásárlás Utánvét/árufizetés díja
Házhoz szállítás Ingyenes 990 Ft/csomag 350 Ft/csomag
Posta Pont Ingyenes 990 Ft/csomag 100 Ft/csomag
FoxPost csomagautomata Ingyenes 700 Ft/csomag 115 Ft/csomag
Átvételi pont Ingyenes Ingyenes Ingyenes

 

Fizetési lehetőségek - Készpénzzel fizetés Webáruház átvételi pontján (díjmentes)

Ha az előzetesen megrendelt küldeményedet a webáruház átvételi pontján személyesen veszed át, a megrendelt árut itt készpénzben (szállítási és utánvétkezelési költségek nélkül) fizetheted ki.
 

Fizetési lehetőségek - Utánvéttel történő fizetés csomagponton (100 Ft/csomag)

Az utánvétel költségét  a csomagponti átadónak készpénzben vagy bankkártyával kell megfizetned a csomag átvételekor. Ezt az árat a számlán szereplő fizetendő vételár tartalmazza. A csomagautomatáknál csak bankkártyával, a többi átvételi ponton készpénzzel vagy bankkártyával is fizethetsz. (Ha valamelyik postán veszed át a csomagod, akkor inkább a készpénzes fizetést javasoljuk. A bankkártya használata itt még készpénzfelvételnek minősül.)

Fizetési lehetőségek - Utánvéttel történő fizetés háznál (350 Ft/csomag)

Az utánvétel költségét a futárnak készpénzben vagy bankkártyával kell megfizetned a csomag átvételekor. Azt a számlán szereplő fizetendő vételár tartalmazza. 

Fizetési lehetőségek - Előre fizetés banki átutalással (díjmentes)

Ha ezt a lehetőséget választod, megrendelésed leadásakor kapsz egy automatikus válaszüzenetet, mely tartalmazza a Webáruház számlaszámát, melyre az üzenetben szereplő vételárat át kell utalnod, és egy megrendelésazonosítót, melyre az átutalás közlemény rovatában hivatkoznod kell. Megrendelésedet a vételárnak a számlánkra történt beérkezését követő munkanapon adjuk fel. Ha a tranzakció utólag valamilyen okból mégsem jönne létre, a teljes összeget a meghiúsulás időpontjától számított legkésőbb második munkanapon visszautaljuk a számládra.

Küldeményátvételi lehetőség - Webáruház átvételi pontok egyikén

Webáruház átvételi pontján személyesen
Ha nem nagy kerülő, és szeretnéd megtakarítani a szállítás és utánvét kezelés költségét, akkor keress fel minket személyesen!
Átvételi pontunkon az előzetesen a webáruházon keresztül megrendelt termékek személyes átvétele értékhatártól függetlenül díjmentes!
Cím: 
Nyitvatartás: hétfő - péntek 8.30-tól 18.00-ig,
                       szombat 8,30-13,00-ig

Küldeményátvételi lehetőség - MPL Csomag pontokra szállítással

1. Postapontra
Akkor válaszd ezt a lehetőséget, ha napközben többnyire nem tartózkodsz otthon, de munkahelyed közelében van olyan postahely, ahova munkaidő végén a hét öt munkanapján gyorsan eljuthatsz. Ezek a posták az ország 2500 településén elérhetők számodra. A küldemények elektronikus előrejelzése és nyomkövetése a házhoz kézbesítésnél leírtakkal azonos módon itt is elérhető.  A Posta Pontokra címzett küldemény esetén egy további, a küldemény posta pontra érkezésekor küldött SMS és e-mail tartalmazza a küldemény átvételi helyét, fizetendő értékét és a határidőt, amíg ott átveheted.
Adott napon (T) 12 óráig általunk visszaigazolt megrendelés kézbesítését a T+3 munkanapra teljesítjük.
A szolgáltatás igénybevételi díjai:
 • 15.000 Ft feletti megrendelés esetén díjtalan
 • 15.000 Ft alatti megrendelés esetén 990 Ft
 
2. COOP postapontra
Ha a posták nyitva tartási ideje nem lenne megfelelő neked, és van a közeledben, akkor válaszd a hét 5 napján, a postáknál általában tovább, és szombati napokon is nyitva tartó olyan COOP üzleteket, melyek COOP posta pontok is. A küldemények elektronikus előrejelzése és nyomkövetése a házhoz kézbesítésnél leírtakkal azonos módon itt is elérhető. A küldemény megérkezésekor egy további, az MPL által  küldött SMS és e-mail tartalmazza a küldemény átvételi helyét, fizetendő értékét és a határidőt (öt munkanap), amíg ott átveheted.
Adott napon (T) 12 óráig általunk visszaigazolt megrendelés kézbesítését a T+3 munkanapra teljesítjük.
A szolgáltatás igénybevételi díjai:
 • 15.000 Ft feletti megrendelés esetén díjtalan
 • 15.000 Ft alatti megrendelés esetén 990 Ft
 
3. MOL postapontra
Ha autóval jársz, mindennap korán indulsz otthonról, későn érsz haza,  akkor válaszd a hét minden napján 0-24 órában nyitva tartó MOL posta pontokat. A küldemények elektronikus előrejelzése és nyomkövetése a házhoz kézbesítésnél leírtakkal azonos módon itt is elérhető.  A küldemény megérkezésekor egy további, az MPL által küldött SMS és e-mail tartalmazza a küldemény átvételi helyét, fizetendő értékét és a határidőt (öt munkanap), amíg ott átveheted.
Adott napon (T) 12 óráig általunk visszaigazolt megrendelés kézbesítését a T+3 munkanapra teljesítjük.
A szolgáltatás igénybevételi díjai:
 • 15.000 Ft feletti megrendelés esetén díjtalan
 • 15.000 Ft alatti megrendelés esetén 990 Ft
 
 
4. MPL csomagautomatába
Ha minden nap korán indulsz otthonról, későn érsz haza, csomagodat szeretnéd diszkréten átvenni, és van egy automata a lakóhelyed, munkahelyed, vagy a kettő között a napi útvonalad mentén, akkor válaszd a hét minden napján 0-24 órában elérhető MPL csomagautomatát. Ebből a küldeményedet önkiszolgáló módon bármikor átveheted. A küldemények elektronikus előrejelzése és nyomkövetése a házhoz kézbesítésnél leírtakkal azonos módon itt is elérhető. A csomagautomatába elhelyezésekor az MPL egy további SMS-t és e-mailt küld, mely tartalmazza a küldemény átvételi helyét, fizetendő értékét és őrzési idejét (2 munkanap), valamint a csomagod rekeszét nyitó kódot is.
Adott napon (T) 12 óráig általunk visszaigazolt megrendelés postaponti kézbesítését a T+3 munkanapra teljesítjük.
A szolgáltatás igénybevételi díjai:
 • 15.000 Ft feletti megrendelés esetén díjtalan
 • 15.000 Ft alatti megrendelés esetén 990 Ft

Küldeményátvételi lehetőség - Házhoz szállítás

Akkor ajánljuk, ha munkanapokon 8.00 és 17.00 óra között otthon tartózkodsz, vagy olyan a munkahelyed, hogy oda is kérhetsz küldeményt. Szolgáltatónk a Futarpecs.hu futárszolgálat, a megrendelt csomag általunk történt feladását követő munkanapon a rendeléskor megadott e-mail címedre vagy SMS fogadására alkalmas telefonszámodra elektronikus előrejelzést küld. Ez tartalmazza a küldemény azonosítóját, feladóját, típusát, és a fizetendő összeget. Küldeményedet a ragszáma alapján nyomon követheted itt. A  futárszolgálat küldeményt két alkalommal kísérli meg kézbesíteni. Amennyiben az első kísérlet eredménytelen, értesítőt hagynak hátra. Ha megadtad telefonszámodat a rendelés feladásakor, akkor a kézbesítő ezen egyezteti veled amásodik kézbesítés időpontját. Ha nem adtad meg, akkor a második kézbesítés a következő munkanapon történik. Második sikertelenség esetén a hátrahagyott értesítő tartalmazza a postahely a címét, ahol a küldeményedet a feladástól számított 10. napig átveheted.
Adott napon (T) 12 óráig általunk visszaigazolt megrendelés első kézbesítését a T+3 munkanapra teljesítjük.
A szolgáltatás igénybevételi díjai (magyarországi szállítási cím esetén):
 • 15.000 Ft feletti megrendelés esetén díjtalan
 • 15.000 Ft alatti megrendelés esetén 990 Ft