7621 Pécs, Irgalmasok u. 20.
0
Márkák
Biorose
Az össes márka megjelenítése
Miután kipróbáltam a Biorose hialuronsavas arcmaszkját, rögtön tudtam, hogy különlegesen jó termékekre találtunk. Látványos volt a hatása, olyan, mint amikor kozmetikusnál két órát eltöltök. Extra sima, hidratált bőr, és az illata mennyei.
Évszázadok óta ismert, hogy a rózsa milyen jót tesz a bőrünknek, ezért a kozmetikumokba szívesen használják. Illata segít a stressz oldásban, hangulat javításban, női problémák esetén.
Mitől egyedi a Biorose termékcsalád?
A BioRose egyedisége abban rejlik, hogy nemcsak természetes alapanyagokból készül, hanem az egyedi technológia során is különös figyelmet fordítanak arra, hogy a hasznos anyagok sértetlenül megmaradjanak. A vákuum technológia segítségével, hő károsodás nélkül az értékes összetevők megmaradnak, és teljes mértékben visszakerülnek a termékekbe. A különleges rózsa sejtvíz pedig rendkívül hatékony a hidratálásban.
 A pumpás kiszerelésnek köszönhetően a krém nem tud oxidálódni, a használat végéig ugyanazt a minőséget biztosítja, illetve elkerülhető a túlzott krém felvitele.
A BioRose koncepciója a teljes regeneráció, melyet az egymásra épülő termék családdal elérhetünk.
  • Minden bőrtípusra ajánlott, a Face Cream az alap, és vízhiányos bőr esetén még a hyaluronos arcolajat és a rózsavíz tonikot lehet pluszban használni.
  • Nem kell több fajta tubust tárolnunk a fürdőszobában, elkülönítve a férfi-női-gyerek polcokat, mert az egész család használhatja a kicsitől a nagyig.
  • Mindössze 5-10 termék elegendő az egész család teljes bőr regenerációjához és ebbe már a nagyi öregségi foltokat halványító Snow Skin Solution terméket is beleszámoltam!
  • Aknés, pikkelysömörös a gyermek? A kamilla vízzel való tonizálás , a Sensitive Skin&Cure szérum Face Cream hidratáló krémmel való alkalmazása vagy az arcmaszk használata megoldást nyújthat bőre megnyugtatására.
A végeredmény a költséghatékonyság, és a hely optimális kihasználtsága mellett természetesen egy ellenállóbb, ragyogóbb bőr, rugalmasság, magasabb bőr immunitás!

Biorose kozmetikumok