7621 Pécs, Irgalmasok u. 20.
0

5+1 megoldás a cellulitisz, narancsbőr kezelésére

Mi a cellulitisz?

Miért csak a nőket érinti a narancsbőr?

 
Cellulitisz, narancsbőrA  cellulitisz nagy mennyiségű savak és mérgek hatására kialakult kötőszöveti elváltozás. A női és a férfi anyagcsere különböző. A női szervezet három „parkolóhelyen” tárolja az agresszív savakat. Az első hely a vér és a nyirok, második a placenta, harmadik a csípő, comb, és a felkar kötőszövete. Mindazon savak és mérgek, amelyeket a vér, a nyirok, a sejtfolyadék és a méhnyálkahártya nem képes már elraktározni, salak formájában lerakódnak a csípőn, combokon és a felkaron. Ezek a salakanyagok aránylag könnyen oldhatók és kiválaszthatók.  
 

 

Milyen ételek, italok és gondolati szokások felelősek a cellulitisz kialakulásáért?

  • stressz, düh, szorongás (sósav)
  • dohányzás (nikotin)
  • édességek, édesített italok, glutén, sok zsír (ecetsav)
  • fekete tea, kávé (csersav)
  • szénsavas víz (szénsav)
  • bor (kénsav, borkősav)
  • nehézfémek (fogtömésekből, kipufogógázból stb..)
  • kóla (foszforsav)
  • túlzásba vitt izomterhelés (tejsav)
  • sertéshús (kénsav, salétromsav, húgysav)
  • fájdalomcsillapítók ( acetilszalicilsav)
Láthatjuk, hogy mindegyiknek a nevében ott van a sav, ami elsavasodást okoz. Szervezetünk mindig próbálja közömbösíteni ezeket a romboló savakat. A közömbösítéshez ásványi anyagokra van szüksége. Ha nincs elegendő ásványi anyag, készleteink kimerülnek, és szervezetünk máshonnan vonja el, amire szüksége van, mint például a fejbőrből, fogakból, csontokból. Amit meg nem képes semlegesíteni azok a savak lerakódnak a kötőszöveteinkben, ereinkben, ízületeinkben.

https://bioboltpecs.hu/meregtelenites-lugositas/neera-meregtelenito-10-napos-csomag-ajandek-::12060/

Az idő előrehaladtával súlyos problémákat is okozhat, ha nem változtatunk a rossz szokásainkon. A változó korban lévő nők a legérintettebbek a krónikus betegségek kialakulásában mint pl a csontritkulás, visszér, reumatikus problémák, köszvény. Több kutatás is igazolja, hogy ezeknek a hátterében sok esetben az elsavasodás áll, a felborult PH.

5+1 megoldás a cellulitisz (narancsbőr) kezelésére:

1. Találd meg a kiváltó két fő okot a fent felsoroltakból és iktasd ki az életedből! Már ezzel nagy eredményt érhetsz el.
2. Fogyassz tiszta energiában gazdag vizet (napi 2-3liter)!
3. Áraszd el tested bőséges ásványi anyagokkal és nyomelemekkel (mikro-makro)!
4. Naponta végezz guggolásokat, tornagyakorlatokat, ha tehetjük sétáljunk nagyokat!
5. Rendszeresen használj fahéjas, vagy chilli krémeket az érintett területekre! Vigyázat a visszeres lábra a chilli krém nem túl jó, használjunk inkább fahéjasat.
+1 megoldás: Légy pozitív, keresd az örömet a minden napi életben, meditálj!
„Minden nap csak egyetlen tanulni valónk van, hogyan legyünk őszintén boldogok.” Sri Chinmoy

https://bioboltpecs.hu/noknek/chillishape-gel-200ml::12210/
 
A tiszta félelem nélküli gondolatok is csodákra lehetnek képesek, hiszen a pesszimizmus, harag a sok düh a májunkat terheli.

Tudtad, hogy ha gyorsan eszel az is savasít? Legyen mindig időd leülni enni nyugodtan, jól megrágva. Légző gyakorlatokkal, meditálással, sok vízivással, növényi eredetű ételek ( „élő étel”csírák, algák, rost dús ételek, búzafű, lucerna, zöldárpa, chiamag, bulgur stb) fogyasztásával sokat segíthetünk.
Azonnal érezhető, ahogy szervezetünk újból tud kapcsolódni a természethez és ezáltal levetkőzi, megszabadul a káros, romboló mesterkélt anyagoktól, ami ásványianyag-háztatásunkat folyamatosan meríti.

Hozd formába magad könnyedén és élvezd a közeledő bikini szezont.  

További megoldásokért a cellulitiszre és a narancsbőrre Kattints ide