7621 Pécs, Irgalmasok u. 20.
0

A fáradékonyság 3+1 lehetséges oka és megoldása

Sokszor érzed úgy, hogy nincs erőd semmihez, sokszor vagy indokolatlanul álmos és nem tudod mi lehet ennek az oka? Nyugi az esetek nagy részében könnyen ki lehet jönni ebből az állapotból. Most meg is mutatjuk, hogy hogyan. 

Miért vagyunk fáradtak? 

Gondoltad volna, hogy az állandó fáradtságérzet, az egyik leginkább elterjedt probléma? Az álltalános fáradtságérzet a fiataloktól kezdve az idősekig mindenkit érint. Még az egészséges kiegyensúlyozott életet élőket is. 

Úgyhogy nézzük hogyan tudod legyőzni azt a 3+1 okot, ami álltalában a fáradtságok okozza.

 

1. Mozgászegény életmód

A mozgásszegény életmóddal együtt jár a nagyon alacsony állóképesség. Ez pedig oda vezet, hogy szinte bármiben elfáradtunk. Egy bevásárlástól, kutya sétáltatástól vagy egy hosszabb sétától is. 

Sokan úgy gondolnak a sportolásra, hogy fárasztó tevékenység, ami igaz is! Amikor sportolunk elfáradunk, de utána a hétköznapokban viszont sokkal több energiánk lesz a hétköznapi feladatok ellátására. Tehát a sportolástól nő az állóképességünk és így nem fáradunk el olyan gyorsan. 

2. Nagyon kevés folyadékbevitel

Egy átlagos felnőtnek naponta 2-2,5 liter vízre van szüksége az ideális működéshez. Ha ezt a szükségletet nem fedezzük éltelekből és folyadékból, akkor felborul szervezetünk folyadékháztartása. Aminek a jelei a fejfájás, bőrszárazság és a fáradékonyság. 

Vagyis, ha nem iszunk eleget, a szerzvezetünk nem fog megfelelően működni így kevesebb energiánk lesz, ezáltal pedig egész nap fáradtnak és álmosnak fogjuk érezni magunkat. Fontos, hogy mindig igyunk eleget, ne csak a nyári melegben!

3. Rossz alvási szokások

Ha nem alszól jól, vagy nem alszol eleget, mondjuk a kedvenc sorozatod miatt, akkor bizony másnap kialvatlan és fáradt leszel. Ha huzamosabb ideig nem alszol megfelelően, akkor bizony beállhat a folyamatos fáradtság érzése. 

Alakítsd ki a saját alvási rendedet, mert ezzel tudod elérni, hogy ne csak felkeléskor érezd magadat energikusnak, hanem egész nap! 

3+1. Rossz emésztés! FONTOS! 

Tudtad, hogy a rossz emésztés és a fáradékonyság sokszor kéz a kézben járnak? Szeretnél újra energikus és lendületes lenni és elfelejteni a puffadás okozta kellemetlenségeket, és hasi görcsöket? Ha igen, akkor megmutatjuk mit kell tenned.

A puffadás, görcsös érzések nem csak a kellemetlenek, hanem az energia szinted is csökkentik így, ha rossz az emésztésed, fáradékony leszel.

A rossz emésztést általában a probiotikus baktériumok alacsony aránya, okozza. A probiotikumok az immunrendszered legjobb serkentői, alacsony arányuk csökkent immunműködést okoz.

Szóval ha fáradékony vagy, és sokszor küzdesz emésztési problémákkal, akkor erre van szükséged: Probiotikus baktériumokra, amik segítenek helyreállítani a bélflórát és amik elősegítik a jó emésztést.

A megoldás: Joy Day probiotikus ital

Rengeteg probiotikus termék létezik, mi a Joy Day probiotikus italtt ajánljuk. Hogy miért? Mert gyógynövényekből és gyümölcsökből vagy zöldségekből fermentációs eljárással nyert bioaktív, alkohol mentes probiotikus ital,melyet frisss, enyhe zöldség- illetve gyümölcsaroma jellemez. 

Az italban található probiotikus baktériumkomplex a legjobb táplálékkiegészítő a természetes bélflóra számára, kedvezően befolyásolja annak egészségét és egyensúlyát. A probiotikus baktériumok elősegítik az emésztést, és a jótékony baktériumok megfelelő csíraszáma alapvető fontosságú az immunrendszer és a jó emésztés működéséhez.

A terméket itt találod » http://bit.ly/2Rjhd7J

Összefoglaás, hogyan maradjunk energikusak?

Összegezve a lényeget. Sportoljunk és szépen fokozatosan tegyünk szert egyre jobb állóképességre. Figyeljünk oda, hogy mindig meglegyen a megfelelő folyadékbevitel. Aludjunk és pihenjük ki magunkat. Valamint ha sokszor van emésztési problémánk, akkor mindenképpen állítsuk helyre a bélflóránkat Joy Day probiotikus ital segítségével.