7621 Pécs, Irgalmasok u. 20.
0

Így segíthetsz a gyermekednek jobban koncentrálni az iskolában!

Tudtad? Több ország kormánya is az omega-3 zsírsav szedésének bevezetését fontolgatja, miután a legújabb kutatások igazolták, hogy segít a gyerekek megfelelő agyi fejlődésében. Az Omega-3 zsírsav szedése segít a gyerekek fejlődésében, javul a koncentráló képességük és a memóriájuk is.

Ebben a cikkben megmutatjuk, hogy hogyan segít az Omega-3 zsírsav a gyermekedned jobb eredményeket elérni, valamint azt is megmutatjuk, hogy mi a legjobb módja annak, hogy a megfelelő mennyiségű Omega-3 zsírsavhoz hozzájusson.

Hogyan segít az Omega-3 zsírsav?

Az omega-3 zsírsavaknak több fajtája is létezik, az, ami számunkra jelenleg a legfontosabb, az a DHA.  Az a zsírsav legfontosabb tulajdonsága, hogy javítja a gondolkodásért és az értelmi képességekért felelős agyterületek működését. Az omega-3 DHA zsírsav alapvető szerepet játszik az idegsejtek közti kommunikációban.

Az intelligencia és az értelmi képességek pedig ezen idegsejtek közötti kommunikáción alapulnak. Ezért olyan fontos az omega-3- bevitel akkor, amikor a gyerek agya a legnagyobb mértékben fejlődik, azaz nagyából 14 éves korig.

Jobb teljesítmény az iskolában?

Ahogy már mondtuk, az omega-3 zsírsav alapvető szerepet játszik az idegsejtek közti kommunikációban. Ha elérjük, hogy a gyerekek szervezetében megfelelő mennyiségű omega-3 legyen jelen, akkor javul a feladat megoldó képességük, és jobb tanulmányi eredményeket érhetnek el az iskolában.

Készült egy kutatás, amit 8-9 évesek körében végeztek el, és ami megmutatta, hogy azok a gyerekek, akik rendszeresen kaptak omega-3-at, azoknak a 81%-a jobban olvasott, 67%-a jobban írt, 74%-a pedig jobb eredményeket ért el matematikából.

Vitaking Omega 3 Kids 500mg » https://bioboltpecs.hu/koleszterin/vitaking-omega-3-kids-500mg-100db

Hogyan juthatsz hozzá az Omega-3 zsírsavhoz?

Az omega-3 zsírsavak táplálkozásunk létfontosságú elemei. Legfőbb forrásunk a tengeri hal, melyből heti 200-300 g-ot ajánlott fogyasztani. Sajnos Magyarországon az átlagos hal fogyasztás rettentően elmarad az ajánlottól. Egyes statisztikák szerint 7-8 szor több halat kellene ennünk, hogy biztosítani tudjuk a megfelelő mennyiségű Omega-3 bevitelt. 

A legjobb és legegyszerübb megoldás: Omega 3 Kids 500mg

A cikkben már ott volt a megdöbbentő szám, hogy 7-8 szor több halat kellene fogyasztanunk ahhoz, hogy elérjük a megfelelő Omega-3 bevitelt. Sajnos ezt a legtöbb család nem tudja kivitelezni, de szerencsére már erre is vannak nagyon jó, minőségi megoldások is. Ilyen az Omega-3 Kids is, ami kifejezetten a gyereknek lett kifejlesztve.

Nagyon finom, eper illatú, ennek köszönhetően könnyen megszeretik a gyerekek, és szívesen fogyasztják. 

A termékben található omega-3 zsírsav két másik zsírsavból – EPA-ból és DHA-ból áll össze.

  • Az EPA és a DHA hozzájárul a szív megfelelő működésé­hez – a kedvező hatás 250 mg EPA és DHA napi bevitelével érhető el.
  • A DHA (dokozahexaénsav) hozzájárul a normál agymű­ködés fenntartásához – a kedvező hatás 250 mg DHA napi bevitelével érhető el.
  • Hozzájárul a normál látás fenntartásához is – a kedvező hatás 250 mg DHA napi bevitelével érhető el.

Több ország kormánya is az omega-3 zsírsav szedésének bevezetését fontolgatja, te ne csak fontolgasd, hanem tegyél gyeremeked egészséges és megfelelő fejlődéséért. Vásárolj Vitaking Omega 3 Kids-et gyeremekedned. (Vagy magadnak, ha szereted a az eper illatot és ízt. :) 

Kattints ide » https://bioboltpecs.hu/koleszterin/vitaking-omega-3-kids-500mg-100db