7621 Pécs, Irgalmasok u. 20.
0

Mit is nevezünk böjtnek és mi a célja? (2. rész)

Méregtelenítés, léböjt kúra, Neera méregtelenítő szirupFolytatjuk a tavaszi tisztulás témát, további hasznos tippek, ha belevágsz a lé böjt kúrába:
Sokkal könnyebb, ha egy-két nappal előbb ráhangolódsz, felkészíted magad mentálisan is, tudatod a testeddel, hogy mire készülsz. Szeretettel körbe veszed magad.

A napi megszokott ritmuson átlépni, mindig nehézséget jelent.  A szokásaink irányítanak minket, ezért fontos, hogy felkészítsük magunkat. Ebben a néhány napban jó, ha kicsit kevesebbet eszünk, ez nem olyan nehéz, ha mindjárt kevesebbet merítesz magadnak, mint amit szoktál, és amikor elfogyott vidáman megjegyzed magadnak, hogy „pont ennyire volt szükségem”.
 
 
__
Az előző részt itt találod:
 Mit is nevezünk böjtnek és mi a célja? <<
__

Lehet, hogy nem gondoltál bele, de segíti a böjtödet, ha a környezetedet, otthonodat jó alaposan kitakarítod. Amennyiben otthon tudsz maradni a méregtelenítés alatt, jó program a szekrény pakolás, nem használt dolgok kidobálása. Hiszed, vagy sem mentálisan is segít, ha megszabadulsz a rég nem használt dolgaidtól.

A Neera méregtelenítés, vagy a böjtölés alatt nem csak a testünk tisztul, hanem belső megtisztuláson is átmehetünk. Mit jelent ez, hogy belső tisztaság?

A belső tisztaság azt jelenti, hogy tiszta gondolatok, tiszta érzések uralnak téged, ezek határozzák meg a napod nagy részét. A tiszta gondolatok és tiszta érzések azt jelentik, hogy pozitív vagyok, nem kívánok senkinek rosszat, vagy olyant, amit magamnak sem kívánnék. Azt is jelenti, hogy nem panaszkodok, és nem kritizálok, mert tudom, hogy a vonzás törvénye szerint még több panaszra lesz okom, és rengeteg kritikában lesz részem, ha ezt teszem. Gondolataimban arra figyelek, amit igazán szeretnék. Magamat jónak látom, megdicsérem, amikor csak lehet. A dicséretet mindenkinek bőkezűen osztom, vagyis a jót látom másokban és magamban. Kizárom a félelmet, az aggodalmat, a kétséget és a letargiát.

A félelem a sötétség. Képzeld el, hogy egy sötét szobában mit érzel, és mit, ha a villanyt felkapcsoltad. Kérlek, kapcsold fel a villanyt, ami a bátorság, a hit segítségével nem nehéz. Tudd, hogy ott a kapcsoló, nem vagy magadra hagyva életed egyetlen pillanatára sem.

Miért aggódunk? Azért mert nem tudjuk mi fog velünk történni. Próbáljuk megérezni, hogy magasabb énünk a lelkünk tudja, hogy mi a jó nekünk, és ha bizalmat szavazunk neki képes lesz életünket úgy irányítani, arra kormányozni minket ami számunkra a legjobb lesz. Amennyiben a kudarctól félünk, tudjuk, hogy a kudarc a siker tartóoszlopa, és nem hiba, hanem szükséges, hogy tökéletesek legyünk. Amennyiben azon aggódsz, hogy mások mit gondolnak, tudd, hogy mások gondolatai nem befolyásolhatják a te életedet, kivéve, ha erre engedélyt adsz. Nem adj engedély másoknak, hogy kritikájukkal befolyásoljanak téged.

Javaslom, keresd a méregtelenítésed, böjtöd alatt a téged inspiráló, pozitív frekvenciára hangoló írásokat, zenéket. Ezzel nem csak a tested tisztulását segíted, hanem egész lényed meghatározó változáson mehet át.

Pozitív idézetek:

„ Ha képes vagy semmibe venni, vagy állandóan elutasítani a negatív erőket, akkor azok soha sem győzhetnek.” Sri Chinmoy

„ Ha napközben
Tiszta gondolatokat tudsz tartani elmédben,
Éjjel az angyalok társaságának áldásában részesülsz.” Sri Chinmoy

„Légy boldog reggel azzal amid van, légy boldog este azzal ami vagy.” Sri Chinmoy

„Szíved belső boldogsága könnyűszerrel elűzheti, életed külső terhének nehézségeit.” Sri Chinmoy

***
Ajánlatunk a méregtelenítésre:
https://bioboltpecs.hu/neera-meregtelenito-szirup/
***
__
Az előző részt itt találod:
 Mit is nevezünk böjtnek és mi a célja? <<
__