7621 Pécs, Irgalmasok u. 20.
0
Márkák
Biosept
HerbaClass
Herbafulvo
HerbaPharm
JoyDay
Mester és Major Kft.
Natur Tanya
Naturpiac
Az össes márka megjelenítése
Herbafulvo Papaya 3 db Csomagajánlat  - Csomagajánlatok
Herbafulvo Papaya 3 db Csomagajánlat  - Csomagajánlatok

Herbafulvo Papaya 3 db Csomagajánlat

Cikkszám: Gyártó / Márka: Herbafulvo Állapot: Új Anyag: Méret: XXS Saját méret:
Szín:
Ár: 18 500 Ft Régi ár: 19 770 Ft Áraink bruttó árak 370 hűség forintot ér

Termékleírás

Herbafulvo Esszencia papaya kivonattal 3x 750ml

3havi 3db os Herbafulvo papaya esszencia csomagajánlat
A Herbafulvo essencia papaya kivonattal minden összetevője és annak mennyisége megegyezik a Herbafulvo essencia összetevőivel, egy lényegi eltérés van, papaya levél kivonattal van kiegészítve.Kutatások alapján a papain (amely a legfontosabb és legerősebb hatású enzimje a papayának) kiválóan alkalmas lehet az emésztési problémákra, prosztata gyulladásra és még a férgek,paraziták kihajtásának eredményességéről is készült már tanulmány.
 
A modern kor táplálkozás-élettani problémái:
Az emberi szervezet szoros kapcsolatban van a környezetével, ez a környezet az elmúlt 100 évben nagyot változott. A modern megbetegedések tulajdonképpen a megváltozott környezet, a megváltozott táplálékok és táplálkozási szokások miatt alakultak ki. Aztán ott vannak még azok az összevetők, melyeknek jelenléte az élelmiszerekben nem kívánatos:
  • kovászos kenyér helyett adalékos kenyér, a glutén és a WGA fehérje bélboholy károsító hatása miatt szivárgó bélszindróma alakul ki.
  • GMO szója károsító hatása a bél, máj és vese működésére.
  • Indirekt GMO-s szója probléma: az ipari takarmányon nevelt sertés és baromfi húsának glifozát tartalma hasonló problémát okoz, mint a direkt hatás eredménye.
  • Aminosavak, mint ízfokozók alkalmazásának negatív következménye van a vérkeringésre, inzulin rezisztenciára, sebgyógyulásra, immunrendszerre.
  • A fruktóz és a glükóz túlzott használata, melyek felszívódása limitált. A bélben maradt monoszacharid az egyik kiváltó oka a bélproblémáknak.
Korunk táplálkozási problémáinak a kezelésére a Herbafulvo essencia fogyasztása jó választás.
A Herbafulvo essencia egy humán étrend- kiegészítő ital, mely kizárólag természetes anyagokból készül. Fő alkotóelemei: fulvosav, védett arginin (arginin-fulvosav komplex), parajdi sóiszap kelát, almapektin, gyógynövények (máriatövis, fekete áfonya levél, mezei sóska, ánizs, édes kömény, orvosi székfű).
A sejtjeink optimális működéséhez megfelelő hajszálér-keringésre van szükség, amelyet a nitrogén-monoxid értágító hatása biztosít. Az optimális nitrogén-monoxid ellátáshoz megfelelő mennyiségű arginin aminosav szükséges. A feldolgozott élelmiszerek túlzott fogyasztása miatt, az ízfokozóként használt lizin aminosav arginin hiányt okoz a szervezetben. Ahhoz, hogy ezt a hiányzó arginin mennyiséget pótolni tudjuk, szükségünk van a fulvosavra, melyet az argininhez kötve annak hatékony felszívódását biztosítja. Ez az az új, egyedülálló, szabadalom alapján védett találmány, az arginin-fulvosav komplex, amely a Herbafulvo essencia különlegességét adja.

Kedvező hatása van:
- vérkeringésre,a kapilláris vérerek megnyílására, az optimális vérnyomás létrejöttében
- jó hatással van az emésztési problémákra
- a szivárgó bél szindróma megszüntetése miatt, javulnak az autoimmun betegségek tünetei
- Fontos! Nem stimulálja  az immunrendszert, hanem azokat az anyagcsere közti anyagokat és feltételeket biztosítja a szervezetnek, amelyek akadályozzák az immunrendszer szabályos működését
- kiemelt szerepe van a máj és az vese védelmében
- kedvező hatása van az inzulin rezisztenciára, javul a tartós vércukor szint a HBa1c

A Herbafulvo essencia megálmodója Mester Károly, akinek állattenyésztő agármérnökként több évtizedes tapasztalata van a takarmányozás élettan területén, és a nevéhez fűződik egy állatgyógyászati gyógyhatású készítmény, amivel páratlan terápiás hatást tudott elérni a több tízezer haszonállat esetében. Elemezve a problémakört és az elért eredményeket, világossá vált, hogy a mai ember táplálkozásából eredő nemkívánatos terhelések – pl. szabad aminosavak, GMO szója, fruktóz, stb. – megegyeznek a haszonállatoknál bizonyított és tapasztalt kórélettani következményekkel.
A Herbafulvo essencia egyediségét és különlegességét többek között a fulvosavhoz kötött arginin, az úgynevezett „védett arginin” adja, ugyanis ebben a formában az arginin aminosav a fulvosav segítségével a vékonybél legelején felszívódik. Ezzel a megoldással kivédhető szervezetünkben az arginin hiány, azaz a következményes kapilláris keringési zavar, a tumor-és kórokozók elleni védelmet biztosító immunvédekezési zavar.

Termék tapasztalat:
Vásárlóink mondták: " Két üveggel fogyasztottam eddig belőle, és csak annyit mondhatok: végre egy termék ami segít. Szívárgó bélproblémával küzdök már évek óta.Rengeteg mindent kipróbáltam, túl vagyok már jó néhány diétán. Köszönöm a feltalálónak." M.I.

Kapcsolódó termékek

Biosept grapefruitmag csomagajánlat

Biosept grapefruitmag csomagajánlat-Csomagajánlatok

HerbaClass 60as kivonat 3havi Csomagajánlat

HerbaClass 60as kivonat 3havi Csomagajánlat-Csomagajánlatok

HerbaClass Astragalus 3havi Csomagajánlat

HerbaClass Astragalus 3havi Csomagajánlat-Csomagajánlatok

Herbafulvo Papaya 3 db Csomagajánlat

Herbafulvo Papaya 3 db Csomagajánlat -Csomagajánlatok