7621 Pécs, Irgalmasok u. 20.
0
Márkák
Gal
Az össes márka megjelenítése
Gal Omega-3 Eco 60db - Gal termékek
Gal Omega-3 Eco 60db - Gal termékek

Gal Omega-3 Eco 60db

Cikkszám: 03212684 Gyártó / Márka: Gal Állapot: Új Anyag: Méret: XXS Saját méret:
Szín:
Ár: 4 895 Ft Áraink bruttó árak 98 hűség forintot ér

Termékleírás

A termékben a Golden Omega halolaj-koncentrátum természetes változatát alkalmazzuk, mert nulla ökológiai lábnyommal állítják elő vadon élő apró halakból. A halászatnál figyelnek a biológiai sokféleség megőrzésére és a modern előállítási technológia során nem keletkezik semmi felesleges hulladék vagy szennyezőanyag.

A halak feldolgozása a kifogás után azonnal megkezdődik, nincs tárolás

Az eleve tiszta halakból nyert olajat még molekulárisan is tisztítják egy új, szabadalmaztatott eljárással, aminek köszönhetően 2-3 szoros az omega-3 tartalom és semmilyen szennyeződés még csak nem is fellelhető

Természetes formájukban tartalmazza az omega-3 zsírsavakat, nem a széles körben használt - jelölni nem kötelező -, olcsó etil-észter formában.

Eco
Nulla ökológiai lábnyommal állítják elő vadon élő apró halakból, a halászatnál figyelnek a biodiverzitás megőrzésére, és a modern előállítási technológiának köszönhetően nem keletkezik semmi felesleges hulladék vagy szennyezőanyag - IFFO RS és Friends of the Sea tanúsítvánnyal is rendelkezik.

Tisztaság
100%-ban egy vadon élő, rövid életciklusú, apró ajóka-fajtából állítják elő, amelynek fő tápláléka a krill és különböző planktonok. Ennek és a szennyeződésmentes halászati területnek köszönhetően már a belőlük nyert nyers olaj is eleve tiszta, de új, kíméletes és szabadalmaztatott eljárásukkal még ezt is tovább tisztítják, aminek eredményeként semmilyen szennyezőanyag még csak nem is detektálható, a legprecízebb módszerekkel sem! Tisztább halolaj egyszerűen nem létezik!

Extra magas hatóanyag-tartalom
A GAL Omega-3 Eco lágyzselatin-kapszulánként 700 mg Ω3-zsírsavat tartalmaz, amiből 350 mg EPA, 250 mg DHA, 100 mg pedig DPA és SDA. (Más halolaj-kapszulák jellemzően 100-350mg közt tartalmaznak Ω3-at kapszulánként.)

Tájékoztatás

Az étrend-kiegészítők élelmiszereknek minősülnek és bár kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.