7621 Pécs, Irgalmasok u. 20.
0
Márkák
HerbaClass
HerbaPharm
Az össes márka megjelenítése
Herbaclass Homoktövis velő 500ml - HerbaClass
Herbaclass Homoktövis velő 500ml - HerbaClass Herbaclass Homoktövis velő 500ml - HerbaClass

Herbaclass Homoktövis velő 500ml

Cikkszám: Gyártó / Márka: HerbaClass Állapot: Új Anyag: Méret: XXS Saját méret:
Szín:
Ár: 2 550 Ft Áraink bruttó árak 51 hűség forintot ér

Termékleírás

HerbaClass Homoktövis velő 500ml

A homoktövis klasszikus értelemben vett étrend-kiegészítő, hiszen fogyaszthatjuk a növény különböző részeit a levéltől a termésen át a magig. A termésből és magból nyert olajat különböző bőrpanaszok, emésztési betegségek kezelésére alkalmazzák. Bogyójából készült velőt (pürét) bármely korosztály - C-vitamin, flavonoid és lignán tartalmának köszönhetően - immunerősítőként alkalmazhatja.
A homoktövis bevethető az alábbi esetekben:

- Immunerősítés, vitalizálás
- Megfázás, influenza megelőzés, fájdalomcsillapítás
- Gyulladások csökkentése (fogíny, torok, mandula, herpesz..)
- Az erek állapotának javítása
- Fizikai és szellemi teljesítőképesség fokozása,
- Optimális koleszterinszint elérésére
- Vese és májfunkciók javítása

Összetevők: 100% homoktövis velő – vegyszermentes hazai gazdálkodásból. Homoktövis bogyó húsból nyert natúr homoktövis püré és értékes homoktövis húsolaj egyben.

Tartósítószer és színezőanyag mentes!

A telítetlen zsírsavak fogyasztásával rengeteget tehetünk szervezetünk egészséges működéséért. Közülük egy igazán ritka, kevés növényben fellelhető az Omega-7 zsírsavak tábora. Egyik képviselőjük, a palmitoleinsav, azaz Omega-7 a homoktövis bogyóban nagy arányban (20%<) megtalálható. Fogyasztása elősegíti a máj egészséges működését, csökkenti a vérzsír és káros koleszterin mennyiségét a vérben, védve ezáltal érrendszerünket, bevitele jótékony diabéteszes betegek számára is. A homoktövis velő jó választás emésztési problémák fennállása esetén is.
A homoktövis bogyó kiváló hatását egyedülállóan magas antioxidáns tartalmának köszönheti. Ezek a vegyületek képesek arra, hogy megakadályozzák a növény hasznos anyagainak hő-vagy fény hatására történő bomlását, de egymás stabilitását is biztosítják. A tisztított antioxidánsok sokszor bomlékonyak, de összekeverve őket stabilitásuk jelentősen nő. A homoktövisben kémiailag különböző, víz- és zsíroldékony antioxidánsok is találhatóak, és ez a komplexitás a garancia arra, hogy a feldolgozás során történő kíméletes hőkezelés is csak mérsékelten befolyásolja a készítmény antioxidáns kapacitását.  

Más gyümölcsökhöz képest kiemelkedően magas C-, E-vitamin és karotinoid tartalommal rendelkezik. C-vitamin tartalma többszöröse a citroménak.

Javasolt napi adag kisgyermekeknek 10-20ml naponta, felnőtteknek 20-30ml a napi adag.