7621 Pécs, Irgalmasok u. 20.
0
Márkák
Hymato Products
Az össes márka megjelenítése
Mikrobiom 24 élőflórás étrendkiegészítő 30 db - Hymato termékek
Mikrobiom 24 élőflórás étrendkiegészítő 30 db - Hymato termékek Mikrobiom 24 élőflórás étrendkiegészítő 30 db - Hymato termékek

Mikrobiom 24 élőflórás étrendkiegészítő 30 db

Cikkszám: Gyártó / Márka: Hymato Products Állapot: Új Anyag: Méret: XXS Saját méret:
Szín:
Ár: 8 750 Ft Áraink bruttó árak 175 hűség forintot ér

Termékleírás

Mikrobiom24

Élőflórát és butirátot tartalmazó étrend-kiegészítő saválló kapszulában. 30 db

Immunrendszerünk és bélflóránk támogatásának egy új szintje. 24 féle garantált mennyiségű baktériumtörzsével segít az egészséges bélflóra kialakításában és fenntartásában. Egy napi adag 30 milliárd élő kultúrát tartalmaz.


Használata ajánlott:
- antibiotikumos kezelések után
- hasmenés, puffadás
- és emésztési zavarok esetén.

Az erős immunrendszer, a jó egészség és a hosszú élet alapja, a bélflóránk egészsége. A jótékony bélbaktériumok felelősek a bélrendszer védelméért, az egészséges bélflóra egyensúlyáért. A bélflóránkat károsítja és ezzel az emésztésünkre kedvezőtlen hatással van:

  • a stressz, a gyógyszer fogyasztás, a tartósított és génkezelt élelmiszerek, de még a kapkodó étkezés is.

A hasznos bélflóra állítja elő a vitaminok, enzimek nagy részét, számos létfontosságú hormont és az immunrendszer főbb alapelemeit. Ha a hasznos bélflóra károsodik, akkor ezek az anyagok nem termelődnek és ennek számos élettani következménye lehet. Legyengülhet az immunrendszer, bőrbetegségek, allergiás tünetek jelenhetnek meg, valamint emésztési nehézségek (glutén, laktóz érzékenység, IBS) alakulhatnak ki.
Tudtad?
A mikrobiom folyamatos kommunikációban és információ cserében van az aggyal is.
Bizonyos baktérium törzsek az agy-bél tengely helyreállításában segítségünkre lehetnek.
A Mikrobiom24 étrend-kiegészítő különleges baktérium-törzseket is tartalmaz melyek kevés étrend kiegészítőben találhatók meg, például: lactobacillus plantarum. Magas csíraszámban, jól hasznosuló formában kedvezően befolyásolja az emésztésünket, immunrendszerünket.

A MikroBiom 24  termék kiemelkedően magas mennyiségű és minőségű probiotikus, úgynevezett jó baktériumokat tartalmaz. Azért, hogy ezek a törzsek minél jobban kifejtsék hatásukat, ezért a baktériumokat gyomorsav ellenálló kapszulába zártuk. Ezek a speciális gyomorsav ellenálló kapszulák a gyomorsavban nem, de lúgos közegben feloldódnak. Ezáltal ezek a kapszulák a patkóbélben oldódnak fel, mert a patkóbélben lúgos közegű a pH szint. Így ezen jó baktériumokat egyből a kívánt helyre szállítja.

  • A termékben található probiotikus élő törzsek hozzájárulhatnak az egészséges bélflóra kialakításához és fenntartásához.
  • A termék butirát (vajsav) tartalma hozzájárulhat a normál bélfunkciók és emésztési folyamatok kialakításához.


ÖSSZETEVŐK: Nátrium-Butirát, Mikrokristályos cellulóz, Sacharomices Boulardi, Lactobacillus lactis, Bifidobacterium longum, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus crispatus, Lactobacillus salivarius, Lactobacillus fermentum, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium adeloscentis, Bifidobacterium infantis, Bacillus clausii, Lactobacillus reuteri, Lactobacillus gasseri, Pediococcus acidalactici, Lactococcus lactis sp cremoris, Lactobacillus-Rhamnosus GG, Bifidobacterium lactis, Bifidobacterium breve, Bacillus subtilis, Leuconostoc mesenteroides, Pediococcus pentosaceus, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus paracasei, Streptococcus thermophilus

 

Ajánlott napi adag:

  • 1 db kapszula  naponta, étkezés közben vagy után.
  • Az ajánlott napi adagot tetszőleges folyadékban (víz, gyümölcslé, kefír, stb.) vegye be.
  • Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!
  • Élelmi rostokban gazdag étkezéssel támogassa a bélflóra egészséges működését.

Tárolás:

  • Fénytől, sugárzó hőtől védett, száraz hűtött helyen (hűtőszekrényben) tárolandó!

Gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!

OGYEI notifikációs szám: 31306/2023