7621 Pécs, Irgalmasok u. 20.
0
Márkák
Biyovis
Hymato Products
Madal Bal
Natur tanya
Naturpiac
Neera
Now
Az össes márka megjelenítése
Naturpiac búzafű italpor 250g csomagajánlat - Méregtelenítés,lúgosítás
Naturpiac búzafű italpor 250g csomagajánlat - Méregtelenítés,lúgosítás

Naturpiac búzafű italpor 250g csomagajánlat

Cikkszám: Gyártó / Márka: Naturpiac Állapot: Új Anyag: Méret: XXS Saját méret:
Szín:
Ár: 3 220 Ft Régi ár: 4 290 Ft Áraink bruttó árak 64 hűség forintot ér

Termékleírás

A csomag tartalma:3 csomag búzafű italpor 250g
A búzafű, amit a természet multivitaminjának is neveznek, nagy mennyiségben tartalmaz természetes vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket és enzimeket. Tartalmazza az összes ismert ásványi anyagot, amelyre a szervezetünknek szüksége van. Kimagasló kalcium, magnézium, és kálium tartalma van. Tökéletes fehérjeforrás: 17 féle aminosav található meg benne, az összes esszenciális aminosavat a megfelelő arányban tartalmazza. A búzafűlé az egyik leggazdagabb A és C vitaminforrás. Egyenlő arányban gazdag E, F, K, és B vitaminokban. Jelentős a B17 tartalma.
A búzafű számunkra létfontosságú enzimekben bővelkedik, többek között az egyik leggazdagabb SOD (szuperoxid-diszmutáz) enzimforrás.

Szervezetünk könnyen fel tudja dolgozni, mert emésztése kevés energiát igényel, így gyenge emésztésűek is nyugodtan fogyaszthatják. Segít az emésztésben és a belső szervek működésében. Erőteljesen lúgosító hatású.

Búzafű és méregtelenítés

A búzafűlé fogyasztásának hatása minden esetben a szervezet helyes egyensúlyi állapota felé mutat, a teljes szervezet működését egyértelműen pozitívan befolyásolja. Lúgosító hatása révén a szervezet egy idő után elkezdi lebontani a felhalmozódott káros anyagokat – ezt a folyamatot hívjuk méregtelenítésnek. A méregtelenítés folyamata eléggé intenzív, fogyasztás alatt a felhalmozódott káros anyagok a szervezetből folyamatosan ürülnek. A folyamatnak, mint minden méregtelenítésnek, vannak tünetei, kísérőjelenségei, de ezek gyorsan múlnak.
Rendszeres fogyasztása mellett általában a második hét vége felé természetessé válik a jobb közérzet, a kisebb fáradékonyság, nagyobb munkabírás és hosszabb idő eltelte után megjön betegségekkel szembeni nagyobb ellenállás is.

A búzafű magas klorofill tartalma miatt dúsítja a vérünket oxigénnel, a sejtek oxigénellátása javul, így a gyulladások megszüntetésében komoly szerepe van.
A búzafű egyszerre méregtelenít és – a táplálkozási hiányosságok pótlásával – növeli az energiaszintünket. A búzafű hatóanyagai révén az egész szervezet működését pozitívan befolyásolja. Vitalizáló hatása annak köszönhető, hogy az egyik legkomplexebb tápanyagforrás a növényvilágban.