7621 Pécs, Irgalmasok u. 20.
0
Márkák
Biyovis
HerbaPharm
Hymato Products
Madal Bal
Natur Tanya
Naturpiac
Neera
Now
Oleofarm
WTN (WiseTreeNaturals)
Az össes márka megjelenítése
Naturpiac zöldárpafű italpor 250g - Méregtelenítés,lúgosítás
Naturpiac zöldárpafű italpor 250g - Méregtelenítés,lúgosítás

Naturpiac zöldárpafű italpor 250g

Cikkszám: Gyártó / Márka: Naturpiac Állapot: Új Anyag: Méret: XXS Saját méret:
Szín:
Ár: 1 430 Ft Áraink bruttó árak 29 hűség forintot ér

Termékleírás

Az árpafű magas koncentrációban és az emberi szervezet számára szükséges arányban tartalmaz fehérjéket, ásványi anyagokat, vitaminokat és enzimeket. Nagyon magas a fehérje-, ásványi anyag és rosttartalma. Gyorsabban felszívódik, mint a búzafűlé, tökéletesen hasznosul, így perceken belül ellátja a szervezetet a szükséges tápanyagokkal. Jó eredménnyel használható például fogyókúrák során.

Az árpafű, az aratás idejekor körülbelül 45% fehérjét tartalmaz, csaknem kétszer annyit, mint egy hasonló adag búzacsíra. Az árpafűben lévő fehérje ráadásul nincs zsírral terhelve, mint az állati fehérjék esetén.

Kedvező hatásai:

Alkalmas a napi vitamin, ásványi anyag pótlására. Tökéletes táplálkozás kiegészítő mindazok számára, akik rendszertelenül étkeznek, kevés friss zöldséget, gyümölcsöt fogyasztanak, fokozott szellemi vagy fizikai megterhelésnek vannak kitéve.

Hasznos sportolóknak, vagy akiknek több energiára van szükségük, mert ásványi anyag tartalma mellett gazdag energiaforrás is. Kimerültség, levertség ellen is kiváló, roboráló szer.

Segít az emésztés szabályozásában, javítja a bélperisztaltikát, csökkenti a székrekedést.
Jótékonyan hat a hasnyálmirigy működésre, a cukorbetegségre. Segíti a mellékvesekéreg működését.
Normalizálja az anyagcserét, gátolja a koleszterin felhalmozódását.

Az árpafű lúgosítja a szervezetet, leköti a felesleges gyomorsavat, segíti a szervezet sav-bázis egyensúlyának fenntartását, gátolja, mérsékli az elsavasodási folyamatokat. Lúgosító hatása miatt segít megszabadulni a candida albicans-tól.

Folyamatos fogyasztása javasolt fekélybetegeknek a gyomorsav megkötésére, a savtermelés szabályozására. Jótékonyan hat a vérszegénység esetén.

Segít fogínygyulladás és más ínybetegségek esetén, tisztítja a fekélyes szöveteket, és nem mellékesen belülről szépíti a bőrt. A zöldárpa ital fogyasztásával tápláljuk a bőrt, gátoljuk a pigmentfoltok képződését.

Ásványianyag tartalma csökkenti az allergiás tüneteket. Az árpafű természetes módon erősíti az immunrendszert, így segít leküzdeni a fertőzéseket. Segíti a betegségek utáni gyorsabb felépülést.