7621 Pécs, Irgalmasok u. 20.
0
Márkák
Vitaking
Az össes márka megjelenítése
Vitaking C-1000 bioflav, acerola, csipkebogyó 200db - Vitaking termékek
Vitaking C-1000 bioflav, acerola, csipkebogyó 200db - Vitaking termékek

Vitaking C-1000 bioflav, acerola, csipkebogyó 200db

Cikkszám: Gyártó / Márka: Vitaking Termék súlya: Még nincs megadva Állapot: Új Anyag: Méret: XXS Saját méret:
Szín:
Ár: 5 000 Ft Régi ár: 5 990 Ft Áraink bruttó árak 100 hűség forintot ér

Termékleírás


C-1000 mg + csipkebogyó + acerola +  bioflavonoidok 200 db
1db= 25,- Ft


Gazdaságos kiszerelés, kedvező áron!
Az 1000mg c-vitamin mellett minden tabletta tartalmaz még 50mg citrus bioflavonoidot, 50mg acerolát (barbadoszi cseresznye), valamint 10mg csipkebogyót is.
A C-vitaminnak vagy más néven aszkorbinsavnak számtalan feladata van a szervezetünkben és kortól, nemtől és évszaktól függetlenül mindig szükség van rá, ráadásul vízoldékony vitamin, ezért fontos a rendszeres pótlása.

 

A C-vitamin hozzájárul:

  • az immunrendszer normál működéséhez intenzív test­mozgás alatt vagy azt köve­tően
  • a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokhoz
  • az idegrendszer normál műkö­déséhez
  • a normál pszichológiai funkció fenntartásához
  • a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez
  • a fáradtság és a kifáradás csök­kentéséhez
  • az E- vitamin redukált formájának regenerálásához
  • fokozza a vas felszívódását
  • a normál kollagénképződéshez és ezen keresztül:
    • erek normál állapotának, műkö­désének fenntartásához
    • normál csontozat fenntartásához
    • porcok normál állapotának, műkö­désének fenntartásához
    • fogíny normál állapotának fenntar­tásához
    • bőr normál állapotának, működésének fenntartásá­hoz
    • fogak normál állapotának fenntartásához
Azt mindenki tudja, hogy Szent-Györgyi Albert feledzte fel a C-vitamint. Majd azt is kidolgozta, hogy hogyan lehet ebből a nélkülözhetetlen vitaminból megfelelő mennyiségben előállítani, hogy  senki ne szenvedjen hiányt belőle. Tehát nem csak a C-vitamin felfedezését köszönhetjük neki, hanem a C-vitamin-gyártás módszerének kidolgozását is. Miért fontos ez? Mert növényekből a mai táplálkozási szokások mellett nagyon nehezen tudjuk megoldani, hogy a Szent-Györgyi által is javasolt adagokat bevigyük a szervezetünkbe.