7621 Pécs, Irgalmasok u. 20.
0
Márkák
Biosept
Dr Csabai Pharma kft
Emtech
Flavin7
Gal
HerbaClass
HerbaPharm
Natur tanya
Now
Öko Stúdió
Vitaking
WTN (WiseTreeNaturals)
Zafír
Az össes márka megjelenítése
Flavin7 gold 200ml - Antioxidánsok
Flavin7 gold 200ml - Antioxidánsok

Flavin7 gold 200ml

Cikkszám: 03211564 Gyártó / Márka: Flavin7 Állapot: Új Anyag: Méret: XXS Saját méret:
Szín:
Ár: 7 290 Ft Áraink bruttó árak 146 hűség forintot ér

Termékleírás

A Flavin7 Gold termék, folyadék formában az egyetlen és a leghatásosabb bioflavonoid készítmény a világon, amit klinikai vizsgálatok is bizonyítanak.
7 féle bogyós gyümölcs koncentraciójából készül és adagonként a polifenol tartalma egyenértékű, 7 kg gyümölcsben megtalálható antioxidáns mennyiségével.
A molekula szeparációs extraktálási eljárásnak köszönhetően, folyadék formában koncentrálhatóak a polifenolok és ez teszi a terméket a világon a legjobbá a kategóriájában.
Flavin7 Gold nem egy un. „citrus” alapú bioflavonoid, mint a hasonlo termékek ebben a szegmensben. A termék nagy koncentrációban tartalmaz rezveratrolt (a növények természetes immunanyaga), ami a legjobb természetes antioxidáns.A termékben feldolgozott gyümölcsök ellenőrzött termelőktől, és csak válogatás után kerülhetnek felhasználásra. Minden gyümölcsszállítmány rezveratrol szintjét ellenőrzik, ami biztositja, hogy csak és kizárólag permetezés mentes alapanyag kerülhet gyártásba. Ha a gyümölcs rezveratrol tartalma magas, az azt jelenti, hogy a saját védekező rendszerét használja a kórokozók ellen, tehát vegyszermentes. A gyümölcstermelők így felelnek meg a gyártó elvárásainak. A duplán elvégzett rezveratrol-teszt biztosítja, hogy mindíg a legjobb minőségű terméket kapják a fogyasztóink. Az egyik legfontosabb értéke a Flavin7 Gold terméknek az antioxidáns hatás a szervezeten belül. A termékben megtalálható különböző tipusú és arányú polifenolok (flavonoidok,  es anticianidok), rendkívül hatásossá teszik a Flavin7 Gold-ot! A bioflavonoidok molekuláris és szerkezeti felépítésének köszönhetően semlegesítik a szervezetben a szabadgyököket, miközben „mellékhatásként”, segítik a vitaminok beépülését és hasznosulását.