7621 Pécs, Irgalmasok u. 20.
0

Az a csodálatos alma!

Almarost, alma-napMost csináltam másodszor alma-napot, ez azt jelenti, hogy almán és meleg (kb 37 C-fokos) vízen kívül mást nem fogyasztottam. Egyszer almalének, majd rostos turmixnak készítettem el az almát, másszor almapürének, majd csak megmostam és elrágcsáltam.

Miért jó az alma-nap?

 
Az alma elképesztő hatást gyakorol az emésztésre:

- összegyűjti és eltávolítja a baktériumokat, parazitákat, vírusokat és a penészt a bélrendszerből.

Lúgosító hatásának köszönhetően mérsékli a gyomor és a bél gyulladásait. Tisztítja és gyógyítja az epehólyagot és a májat. Az üledék kivonásával nem csak méregtelenít, hanem segítheti az epekő feloldását is. Az elfogyasztott alma nagy jutalom a májnak. Tudjuk, hogy a máj méregtelenítése elősegíti a gyógyulást jó néhány betegségnél.

Hát rajta! Mindenkinek csak ajánlani tudom. Fontos, hogy lehetőleg ne készen vásárolt almalevet igyunk, - nekem ez mindig puffadást okoz - inkább mi magunk készítsük el az almából az egész napi élelmünket. A meleg vízzel ne spóroljunk, minimum két litert igyunk meg napközben.

Amennyiben úgy érzed sok a teher rajtad, nem tudsz aludni, állandó puffadás gyötör lassan már bármit is eszel, jusson eszedbe ez a csodálatos alma-nap.

Kívánom, hogy örömmel éld meg ezt a napot! Emlékeztesd magad, hogy magadért a májadért teszed, szeretettel gondolj minden sejtedre, és engedd el, amire már nincs szükséged.
 
Nézd, meg még mit tud az almarost, (nem helyettesíti az alma-nap csodáját):

Irány az Almarost

 
A Herbafulvo esszencia 3 db-os csomag ajánlat

https://bioboltpecs.hu/akciok/herbafulvo-essencia-3-db-os-csomagajanlat-ajandek-almarost-250g::12122/