7621 Pécs, Irgalmasok u. 20.
0

Hogyan maradjunk fiatalok? Itt a megoldás!

Hogyan maradjunk fiatalok, vagy hogyan fiatalodjunk a 40. életévünk után?

Tegye fel a kezét az a 35 - 40 év feletti nő és férfi egyaránt, aki még nem játszott el a gondolattal, hogy milyen jó lenne visszamenni az időben pár évet, vagy megállítani kicsit az időt.

Még ha ezt nem is tudjuk megvalósítani, de már vannak rá különféle módszerek, melyekkel lassíthatjuk az öregedési folyamatot.
Visszaadhatjuk porcainknak a kopásmentességet, regenerálhatjuk hajunkat, körmünket és gördülékenyebbé tehetjük ízületeink működését.
 
Mivel segíthetjük szervezetünket?

A szervezetünk megfelelő regenerálódásáért feltétlenül szükséges a Kollagén, ugyanis a szervezetünk fehérjeállományának 30%-át ez teszi ki. Ez a természetes fehérje biztosítja számunkra a megfelelő regenerálódási folyamatokat. Viszont a kor előrehaladtával egyre kevesebb termelődik belőle, így a szervezetünk fiatalon tartását úgy segíthetjük elő, vagy inkább támogathatjuk ebben, hogy megfelelő kollagén koncentrátumot használunk. 

A kollagén hiány első jelei között szerepel az arcunk ráncosodása, így annak pótlás során az első nagyon pozitív és látható hatás, a ráncainak eltűnése. Ez a folyamat már magában olyan érzés, hogy elkezdünk tőle fiatalodni.

Tudtad, hogy:

A divatiparban, ahol nagyon fontos a friss, üde, fiatalos kinézet, gyakran nevezik a húslevest “folyékony kollagénnek” is. Egy jó minőségű húsleves nagyon kevés kalóriát tartalmaz, de az állati kötőszövetekből nyert kollagén annál magasabb mértékben található benne, így előfordul, hogy  egy-egy bemutató alkalmával a modellek húslevessel egészítik ki szigorú étrendjüket.

A család is észre fogja venni!

A folyamatos használat mellett, észre fogjuk azt is venni, hogy mozgásunk is egyre könnyebb és már nem fáradunk el egy átlagos munkanap után sem. Nem leszünk folyamatosan fáradtak és így családunkkal is több időt tölthetünk, hiszen a hétvége nem csupán a passzív pihenésé lesz, hanem kisebb túrákat és nagy sétákat tehetünk meg együtt.

A reggeli “jajgatós”, hátfájós éjszakák száma is elkezd csökkeni, majd egy idő után azt vesszük észre, hogy teljesen kipihenten ébredünk, mint amikor még a 20-as éveinkben jártunk.

Miért nem elég hatékonyak a kollagén tartalmú krémek?

Mert a kollagén egy strukturális fehérje és csak savakkal és lúggal oldható fel. A kollagén vízben teljesen oldhatatlan, így krémek tartalma nem tud teljesen a szervezetbe épülni.

Kollégáink és rég nem látott ismerőseink elismerő szavai!

Tudom ez hiúsági kérdés, de kiben ne lenne akár egy pici belőle? Mert az nagyon jó érzés, amikor megjelenünk a munkahelyünkön és a folyton dicsérik kinézetünket, és kiemelik fiatalos lendületünket.
Legutóbbi vásárlói visszajelzésünk tartalma is ez volt. Vásárlónk napi rendszerességgel fogyaszt kollagént és már nem egyszer kapta az irodában a visszajelzést, hogy “Ági, Te napról-napra fiatalabb vagy! Hogy csinálod ezt?” 

Biztos Te is voltál már olyan helyzetben, hogy találkoztál egy olyan ismerőssel, akivel már több éve nem láttátok egymást és a beszélgetés eleje ezzel indult: “Te semmit sem változtál”. És tényleg van aki olyan szerencsés, hogy az idő múlása egyáltalán, vagy csak kis mértékben látszik rajta. De van olyan helyzet is, amikor ez csak egy kifejezés arra, hogy milyen sok idő telt el a legutóbbi találkozásotok óta.

Amennyiben Te is megfelelően pótolod a szervezeted kollagén tartalmát, úgy Te is a szerencsések közé fogsz tartozni, akik tényleg azért kapják a bókokat, mert velük megállt az idő.

Szeretnél Te is ebbe a csoportba tartozni, mert akkor érdemes kipróbálnod a 
Specchiasol Kollagén Facelift koncentrátum termékünket, amiről már nagyon sok vásárlónk pozitív visszajelzést küldött.

Itt olvashatsz a FaceLift Kollagén koncentrátumról bővebben

Ha pedig kíváncsi vagy a többi blog bejegyzésünkre is, akkor kattints ide!