7621 Pécs, Irgalmasok u. 20.
0

Mi az a hialuronsav?

A hialuronsav a test kötőszöveteiben természetesen termelődő vízmegtartó molekula (képes megtartani akár súlyának ezerszeresét is vízben), melyet a szervezet azért állít elő, hogy kipárnázza a kötőszöveteket és az ízületeket.
Ez az amit a hialuronsav csinál:
- segíti a sejtek struktúrájának megújulását
- hidratálja és kipárnázza az ízületeket
- kisimítja a korai vonalakat, ráncokat a bőrön
- állványa, helykitöltője a bőrnek, a hajnak és a szemeinknek
- egészséges ragyogást és fiatalos mozgást kölcsönöz

4 különbség Hialuronsav és Hialuronsav között:
Alapanyag
A hialuronsav két forrásból származhat: lehet állati eredetű (esetleg kakastaréjból), vagy növényi eredetű, mint ez a termék, amit élesztőből fermentáltak. Évezredekig erjesztették az ételeket jó féle baktériumokkal, hogy olyan egészséges és kíméletes termékeket hozzanak létre, mint a joghurt, vagy a miso. A Natur Tanya cég ezt a hagyományos erjesztő (fermentált) folyamatot viszi tovább ebben a hialuronsav készítményben. A fermentált kiegészítők olyan élő, szerves termékek, melyek tökéletes biohasznosulással bírnak, oly annyira, hogy a fermentált hialuronsav fogyasztása közben, vizsgálhatjuk testünk változásait, melyek közül néhány kifejezetten gyorsan látható, különösen a mozgásszerveken és a bőrön.
Molekula méret
A hialuronsav biológiai hatásában jelentkező fő különbségek a molekulasúlynak (méretnek) tulajdoníthatók.
A Natur Tanya terméke enzimes eljárással csökkentett méretű, hogy tökéletes felszívódást biztosítson, hiszen ez a molekulájú hialuronsav hasonlít a leginkább a szervezetünkben található formára.
Tisztaság
Az állati eredetű hialuronsav a kiterjedt tisztítások ellenére is proteinektől és nukleinsavaktól szennyezett maradhat. A növényi hialuronsav új alternatíva,ahol nem kell számolni ezzel a kockázattal. Ráadásul az eljárás kedvezően érinti a molekula tömeget és a biohasznosulást, mely nem mellékes a bélfali felszívódás és a hatás szempontjából.
Dózis
A Natur Tanya Szerves fermentált hialuronsav készítmény tablettánként 100 mg (!) növényi hialuronsavat tartalmaz.
Fontos! A hialuronsav fogyasztása mellet ne feletjsünk el vizet inni. Hialuronsav és víz , így működik a dolog.
A termék GMO mentes, 100%-ban vegán és vegetáriánus. 4.360,-/ egy havi adag