7621 Pécs, Irgalmasok u. 20.
0

HerbaPharm gyakran ismételt kérdések

herbapharm
HerbaPharm

Evés előtt, vagy után érdemes a kivonatokat bevenni?
 
A növényi kivonatok felszívódását nagyban segíti alkohol tartalmuk, mielőtt a gyomorba kerülve a gyomorsav károsítaná a hatóanyagokat. A jobb felszívódás miatt hatékonyabb étkezés előtt meginni a kivonatot hűvös folyadékban elkeverve. A szervezet lúgosítását segítve jótékony, ha kiegészítésképp minden nap egy fél citrom levét is megisszuk akár ehhez a mixtúrához hozzáadva.

UGRÁS: HerbaClass, HerbaPharm termékek, használatuk és jótékony hatásaik

Ismerjük meg a HerbaPharm Europe kft-t a HerbaClass termékek gyártóját:

A HerbaPharm Europe Kft, az egyedülálló hatóanyag kivonási eljárásra alapozva, Battonyán, 2017 őszén megépítette és engedélyeztette hatóanyag kivonó üzemét, és 2018 januárjától elkezdte a HerbaPharm termékek gyártását, piaci bevezetését és forgalmazását. Az elégedett fogyasztóknak, és viszonteladóknak köszönhetően a kereslet a termékek iránt robbanásszerűen megnőtt mind hazai, mint nemzetközi viszonylatban. A 2018 januártól augusztusig terjedő időszakban, az eladások száma több mint ötszörösére emelkedett.

A Herbapharm Europe Kft a tulajdonosa annak az egyedi kivonási technológiára vonatkozó szabadalmi engedélynek, mellyel a termékek készülnek.

Az egyedi technológiával kivont termékek rendkívül magas hatóanyag tartalommal rendelkeznek, melyet a hatóanyag elemzések igazolnak.

A Kft termékei HerbaClass márkanéven találhatók meg a piacon. A folyamatos fejlesztés következtében már több mint 25 terméket gyártanak.

Herbapharm kft munkatársai, alapítói:

 Prof. Dr. Hajtó János
HerbaPharm Europe Kft  alapító tagja, ügyvezetője

Dr. Karsai József
A HerbaPharm Europe Kft alapító tagja, az egyedi gyártási technológia egyik kidolgozója, már nem tagja a HerbaPharm Europe Kft-nek.

Mákos Árpád
A HerbaPharm Europe Kft üzemvezetője, természetgyógyász – gyártásirányítás, viszonteladói kapcsolattartás.

Pálinkó Gábor
A HerbaPharm Europe Kft alapító tagja – grafika, képi elemek 

Masa Ildikó
HerbaPharm Europe Kft tagja, pénzügyi közgazdász – PR munkatárs - külső és belső vállalati kommunikáció.

Szakirodalmak, és tapasztalatok alapján bizonyítást nyert, hogy a felhasznált növényi alapanyagok élettani hatása rendkívül jó. Ezek az évezredek óta ismert növények – rostkender mag, máriatövis-, len-, és fűszerkömény mag - vélhetőleg szinergens módon, egymás hatását felerősítve fejtik ki áldásos hatásukat. Készítményeink rendkívül pozitív fogadtatásra találtak, sokakat meglepve, mekkora erő lakozik ezekben a növényekben. 

Célunk, hogy kihasználjuk Magyarország, azon belül Dél-Békés rendkívül jó földrajzi adottságait - ahol az ország legjobb minőségű földterületei vannak. Magyarország – földrajzi fekvésének és éghajlatának köszönhetően – gazdag vadon termő gyógynövényekben is, mintegy 300-350 fajjal találkozhatunk. Mi hazai, ellenőrzött körülmények közt, vegyszermentesen termesztett, minőségi alapanyagokból adjuk a legjobbat fogyasztóinknak. Minden élőlényre a helyben megtermett növények vannak legjobb hatással.

UGRÁS: HerbaClass, HerbaPharm termékek, használatuk és jótékony hatásaik
Munkánk során szem előtt tartjuk a kiemelkedő minőséget, hiszen a legkedvezőbb élettani hatást csak kifogástalan alap-, és hatóanyagok tudják biztosítani. Célunk továbbra is nagy odafigyeléssel, főként manufakturálisan előállítani termékeinket, és folyamatosan színesíteni termékpalettánkat. Fontos számunkra az is, hogy a kiváló minőséget elérhető áron tudjuk fogyasztóink számára biztosítani.
 


UGRÁS: HerbaClass, HerbaPharm termékek, használatuk és jótékony hatásaik