7621 Pécs, Irgalmasok u. 20.
0
Márkák
Biosept
Dr Csabai Pharma kft
Now
Az össes márka megjelenítése
D-mannose (powder) 85g Now - Húgyutak egészségéért
D-mannose (powder) 85g Now - Húgyutak egészségéért

D-mannose (powder) 85g Now

Cikkszám: Gyártó / Márka: Now Állapot: Új Anyag: Méret: XXS Saját méret:
Szín:
Ár: 7 390 Ft Áraink bruttó árak 369 hűség forintot ér

Termékleírás

Gyakori felfázás? Visszatérő húgyúti gondok? Majd ismétlődő antibiotikum kezelések? 

Van természetes megoldás!

A húgyúti fertőzések mintegy 90 százalékát a bélrendszerben megtalálható E.coli baktérium okozza. Az E.coli “sejtfala” apró nyúlványokat tartalmaz, amik végén egy aminosav-cukor molekulák, ún. lektinek találhatóak. A lektineknek sajnos meg van az a tulajdonsága, hogy a baktériumokat a húgyutak falához tapasztja, és azok nem tudnak kiürülni a vizelettel.

A D-Mannose az egyik leghatásosabb természetes megoldás  az E.Coli által okozott

húgyúti problémákra.

A D-mannose előnyei:

 • nem írtja ki a hasznos baktériumokat
 • nem avatkozik bele a szervezet normális működésébe
 • nem befolyásolja a vércukor szabályozást
 • kisgyerekek is szedhetik
 • élesztő mentes
 • hosszan tartó és megelőző kezelésre is kiváló 

Mi az a D-mannose?

Egy egyszerű hat szénatomot tartalmazó cukor molekula. Természetben olyan gyümölcsökben fordul elő mint az áfonya és vörösáfonya, de más növényekben és gombákban is megtalálható. A NOW d-mannóz termékét kukoricából, burgonyából, édes burgonyából, bükkfából vagy nyírfából állítják elő. Kalória értéke (más cukrokhoz hasonlóan) grammonként 4 kalória.

 Tanulmányok azt mutatják, hogy a d-mannóz segít a húgyutak egészségének fenntartásában. Megakadályozza a E.coli baktériumok tapadását a húgyutak belső falához.

Amikor nagy mennyiségben juttatjuk a d-mannózt a szervezetbe, az majdnem teljes mértékben kiválasztódik a vizeletbe a vesén keresztül. A d-mannóz hozzátapad a baktériumokhoz, és ennek következtében azok nem tudnak megtapadni. Lecsúsznak a húgyutak faláról, beleesnek az áramló vizeletbe, biztonságosan eltávolodnak a testünkből, így gyulladást sem tudnak okozni.

Minden olyan esetben ajánlják, amikor E.coli baktérium okozza a húgyúti fertőzést.

Hogyan lehet megvizsgálni a d-mannóz minőségét?

A d-mannóz két formában létezik – alfa és béta. Az alfa formája édes, míg a béta forma keserű. A d-mannóz természetes előállítási módszere ennek a két formának a keverékét eredményezi, ezért a termék enyhén édes egy kis keserű utóízzel.

Nem tudni pontosan, mi a “tökéletes” alfa-béta d-mannóz arány, de egy kezdeti édes íz azt jelzi, hogy az arány már elég jó. A d-mannózt elemzik tisztaság szempontból is, hogy megóvják más cukrokkal való hígulástól. Azonban ez az analízis nem különbözteti meg az alfa és beta formákat. NOW garantálja, hogy a d-mannóz terméke 99% os tiszta d-mannóz, enyhén édes ízű egy árnyalatnyi keserű utóízzel.

Milyen adagolásban kell szedni?

Akut fertőzés fennállása esetén azt javasolják, hogy fél-egy teáskanál 3-4 óránként 1-2 napig, utána naponta fél-egy teáskanál néhány napig. Általában 24 órán belül már javulás van, ha nem akkor valószínű nem az e.coli okozza a fertőzést.

Ha korábban visszatérő fertőzések is előfordultak, akkor megelőzésképpen naponta fél-egy teáskanál javasolt, majd később elegendő hetente.

 • .Összetevők:
  Napi adag: 1 Csapott teáskanál (kb. 2 g)
  Adag: körülbelül 43
    Mennyiség adagonként % Napi bevitel*
  *A százalékos napi értékek 2000 kalóriás étrend alapján.  † Napi érték nincs meghatározva.
  Calories 10  
  Total Carbohydrate 2 g < 1%*
  Sugars 2 g
  D-Mannose 2 g (2,000 mg)
  Egyéb összetevők: Nincs Nem tartalmaz: élesztő, búza, glutén, szója, tej, tojás, hal, kagyló vagy dió Figyelem: Csak felnőtteknek. Forduljon orvoshoz ha terhes / szoptat, gyógyszert szed, vagy valamilyen betegsége van. Természetes színeltérés előfordulhat ebben a termékben. Figyelmeztetés: A termék fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől elzárva tartandó! Minőségét megőrzi: a dobozon jelzett hónap végéig Tárolás: száraz, hűvös helyen Gyártó: NOW Foods

   vitaminok-Több mint minőség

  Természetes és bio! cég természetes, bio és természetazonos

  termékeket árusít, elkülönülve ezzel a tömeggyártástól,

  ahol a szintetikus anyagok használata az uralkodó.

  A Természetes Termékek Szövetsége (Natural Products Association)

  cégnél érvényben lévő szigorú gyártási normákért a

  Helyes Gyártási Gyakorlat (GMP = Good Manufactoring Practices)

  oklevéllel illette a céget.

Kapcsolódó termékek

D-mannose (powder) 85g Now D-mannose (powder) 85g Now-Húgyutak egészségéértD-mannose 500mg 120db Now D-mannose 500mg 120db Now-Húgyutak egészségéért