Fermentált Papaya Nonival 500ml
A GYOMOR ÉS A BELEK EGYENSÚLYÁÉRT!
A Papaya gyümölcséből és a papaya magjából nyert katalizátor Noni hozzáadásával. Az egyensúlyát vesztett gyomornak, beleknek és a vitalitás fokozására.
Az erjesztett Papaya hatása:
Az erjesztésnek köszönhető a Saccharomyces boulardii hasznos bélbaktérium sejtek felerősítik a papajában található enzimek emésztést elősegítő, antibakteriális, gyulladáscsökkentő és immunvédő hatását.
Az erjesztett papaya ital:
- erősíti a gyomrot,
- javítja az emésztést,
- növeli a tápanyagok felszívódását,
- antibakteriális
- gyulladáscsökkentő
- élősködő ellenes
- savlekötő hatású
Eredményes gyomortámogató, a gyomorégés, reflux, gyomorfekély és a gyomor elnehezedés érzése ellen. A fermentált papaya kitakarítja a bélfalakat, támogatja a bélflórát, csökkenti a rendszertelen étkezés és a pszichológiai stressz hatásait. Természetes savlekötő, reflux kiegészítő terápiája. Támogatja az immunrendszert és elősegíti az általános jó közérzetet.A papaya közel száz enzimet hordoz magában. A papaya C-vitaminban és karotinoidokban is szokatlanul gazdag.
Miért jó a fermentált papaya fogyasztása?
Vegan, gluténmentes,természetes hatóanyagokból készült, és tényleg jó! Az ízét is szeretni fogod.
Milyen esetekben segíthet?
- túl sok, vagy túl kevés a gyomorsav, mert a papaya kiegyensúlyozza
- reflux esetén
- gyomorhurut, gyomorégés
- bélgyulladások esetén
- segít a mikrobiom egyensúlyát visszaállítani
Adagolás: napi 30ml ( 3 evőkanálnak megfelelő mennyiség), két részletben, lehetőleg étkezések előtt, önmagában, vagy 2dl vízzel. Használat előtt rázzuk fel!