7621 Pécs, Irgalmasok u. 20.
0

Hűségpontok

Minden elköltött forint levásárolható pontot, Hűságpontot ér!
Vásárlásoddal automatikusan részt veszel a  webáruház pontgyűjtő rendszerében is.
A vásárlásoknál a kifizetett érték 2 %-ának megfelelő pont jár. Ezt rendszerünk automatikusan számolja. Például egy 2.980 Ft-os készítmény után 59 ponttal, egy 1.500 Ft-os termék után 30 ponttal gazdagodsz. A rendelés végén az így számolt pontok jóváíródnak a pontegyenlegeden, amit a vásárlásod átvételét követő 14. nap után használhatsz fel akár részletekben, vagy teljes egészében. 1 pont 1 forintot ér.

A pontegyenleged szerinti pontjaid értéke (forintértéked) beváltható, miután a megrendelés teljesült és elfogadottá vált. A vásárlás után járó pontjaid az átvételt követő 15. napon automatikusan jóváíródnak, ha a megrendelésből nem volt visszaküldött áru. A vásárolt termékek egy részének vagy egészének a visszaküldése esetén az érintett megrendelés után járó pontok a visszáru ügyintézés végén, a visszáruval csökkentett értéken kerülnek jóváírásra.
A pontokat a megrendelés során tetszőleges mértékben válthatod be. A pontok készpénzre nem válthatók, és a jóváírástól számított egy éven belül használhatók fel. Felhasználható pontjaid számát az Adataim menüpontban láthatod.

Megnézem a termékeket >> (Karttints)