7621 Pécs, Irgalmasok u. 20.
0
Márkák
Bihar Kincse
Flavin7
Gal
HerbaClass
HerbaPharm
Mester és Major Kft.
Natur Tanya
Now
Öko Stúdió
Vitaking
WTN (WiseTreeNaturals)
Az össes márka megjelenítése
Vasbor 480ml Alkoholmentes prémium gyümölcskoncentrátum - Szív és érrendszer
Vasbor 480ml Alkoholmentes prémium gyümölcskoncentrátum - Szív és érrendszer Vasbor 480ml Alkoholmentes prémium gyümölcskoncentrátum - Szív és érrendszer Vasbor 480ml Alkoholmentes prémium gyümölcskoncentrátum - Szív és érrendszer

Vasbor 480ml Alkoholmentes prémium gyümölcskoncentrátum

Cikkszám: Gyártó / Márka: Öko Stúdió Állapot: Új Anyag: Méret: XXS Saját méret:
Szín:
Ár: 8 390 Ft Áraink bruttó árak 168 hűség forintot ér

Termékleírás

A Vasbor 12-féle vörös gyümölcs keveréke


Alkoholmentes, kézműves, magyar termék.
Szabadulj meg a fárasztó vashiánytól és fiatalodj a természet ajándékaival!
A vasbor készítése során a gyümölcsöket hidegen préselik, így a maximális mennyiségű bioflavonoidokat, ásványi anyagokat és vitaminokat tartalmazza.

A népi megfigyelések és a legújabb kutatási eredmények alapján a vörös gyümölcsök fogyasztása előnyös lehet vérszegénység, vashiány, fáradékonyság, keringési elégtelenség, csökkent teljesítőképesség esetén is. A bennük található rezveratrol és a több ezer bioflavonoid részt vehetnek a sejtek öregedésének lassításában, a sejtosztódás szabályozásában, valamint a szív-és érrendszer egészségének megőrzésében.
A vashiány az egyik leggyakoribb hiányállapot, főleg a nők körében. Életkortól függetlenül mindenkinek szüksége van elegendő vasra az egészsége fenntartásához.A vörös gyümölcsök fogyasztása azonban túl mútat a vashiány kezelésén. A vörös gyümölcsökben lévő bioaktív hatóanyagokról a következőket érdemes tudni:
A sejtek öregedésének lassítása:
A telomer az emberi kromoszóma végén található, gyűszűszerű képződmény, amelynek feladata a DNS-ünk védelme.
Minden emberi sejt tartalmaz kromoszómákat, ezek tárolják a DNS-t. Minden egyes kromoszóma végén 92 telomer található, amelyek a DNS minőségének megőrzéséért és fenntartásáért felelősek. Testünkben a sejtek minden nap reprodukálódnak. Amikor megszületünk, akkor a telomerünk még hosszú. A sejt minden egyes osztódásakor a telomer megrövidül, és egyre rövidebbé válik, elkezdődik az öregedés. Amikor a telomer hossza eléri a kritikus rövidséget, akkor a sejt eléri az öregkort, elveszíti további osztódási képességét, elhasználódik, leépül és elhal. Ez jól érzékelhető arcbőrünk öregedésén. A resveratrol enzimatikus úton a gének aktivizálásán keresztül vesz részt a telomer megőrzésében, meghosszabbításában. Jelenleg ez az első számú anti-aging (öregedés ellenes) molekula, melyet ismerünk. A legdrágább kozmetikai készítmények, táplálékkiegészítők hatóanyaga.
A rezveratrol erős antioxidánsként képes semlegesíteni a szabadgyököket. Részt vesz a sejtciklus szabályozásában, felügyeli az egészséges sejtosztódást.
Szív-és érrendszer védelme:
A rezveratrol és a bioflavonoidok megakadályozhatják a vérlemezkék összetapadását és a vérrögképződést. Megőrizhetik az erek rugalmasságát és gátolhatják az érelmeszesedést. Részt vehetnek a vérnyomás szabályozásában.

  • Csökkenthetik a cukorbetegség szövődményeinek kialakulását, javíthatják az inzulin érzékenységet.
  • Kiemelkedően erősíthetik az immunrendszert.
  • Fontos tudnunk, hogy ezek a bioaktív hatóanyagok döntő fontosságúak, a hirtelen szívhalál és az agyvérzés elkerülése érdekében, valamint a vastagbél, a prosztata, a méh, emlők és a bőr rosszindulatú elváltozásainak megelőzésében.
  • Kulcsfontosságú szerepük van a melanoma kivédésében.
  • Érdemes tudni azt is, hogy ezek a molekulák gyulladásgátló hatásúak, így jelentősen javíthatják többek között az asztmások, az allergiások, az ízületi és visszér bántalmaktól szenvedők életminőségét. Támogathatják a nemi szervek működését, segíthetik a kívánt hormonszint fenntartását. Fokozhatják az energiatermelést, az aerob kapacitást, növelhetik a szívizom teljesítményét. Még idős korban is serkenthetik az agyműködést, továbbá minden korosztálynál pozitívan hathatnak a mentális képességekre.
  • Segíthetik a tejsav lebontását, így gyorsíthatják az izomláz megszűnését.
  • Óvhatják a sejtmembránt és ezáltal a bőr szépségét, rugalmasságát.
  • Védhetik az A, C, E vitaminokat a károsodástól.
  • Hatással vannak a zsíranyagcserére, ülő foglalkozásúaknál is segíthetik a testsúly optimalizálását, növelik a HDL koleszterin (jó koleszterin) arányát.

Az alapanyagok itthonról, megbízható forrásból szerezzük be és 100%-ban természetesen készül.
A vasbor nem tartalmaz tartósítószert és adalékanyagot sem.
Tokaji aszúszőlő alap: a vasbor alapja az önmagában is rendkívül egészséges tokaji aszúszem, amely ennek ellenére alkoholmentes és gyümölcsízű.
A vasborban egyedülállóan 12-féle vörös gyümölcs komplex hatása egyesül. Nincs máshol ilyen komplex vasbor.
Tokaji aszuszőlő, Vörös szőlő, Fekete szeder, Fekete berkenye,Fekete áfonya, Bodza, Szilva, Cseresznye, Meggy, Homoktövis, Galagonya, Csipkebogyó.
A vasbor készítése során a gyümölcsöket hidegen préseljük, így a vasbor a maximális mennyiségű bioflavonoidokat, ásványi anyagokat és vitaminokat tartalmazza.
Egy üveg vasbor 480 ml gyümölcskoncentrátumot tartalmaz, ami 20 ml napi felnőtt adaggal számolva 24 napra elegendő mennyiség.
Ajánlott fogyasztása: felnőtteknek napi 1-3 evőkanálnyi, 14 éven aluliaknak napi 1-3 teáskanálnyi mennyiség fogyasztása javasolt, lehetőleg étkezés előtt. Felbontás után a hűtőben tárolandó. Az üvegbe beleinni nem szabad, mert a nyálban lévő bontó enzimek kémiai folyamatot indítanak be az üvegben és megromlik. Tejtermékkel együtt nem célszerű fogyasztani!

Vasbor