7621 Pécs, Irgalmasok u. 20.
0
Márkák
Bihar Kincse
HerbaClass
HerbaPharm
Natur Tanya
Now
Pharmekal
Vitaking
Zafír
Az össes márka megjelenítése
Zafír Egynyári Üröm DR porkapszula 60 db  - Gyógynövény
Zafír Egynyári Üröm DR porkapszula 60 db  - Gyógynövény

Zafír Egynyári Üröm DR porkapszula 60 db

Cikkszám: Gyártó / Márka: Zafír Állapot: Új Anyag: Méret: XXS Saját méret:
Szín:
Ár: 8 860 Ft Áraink bruttó árak 177 hűség forintot ér

Termékleírás

Egynyári Üröm, “Artemisia annua”, ismert “Istenfű” néven is.

Az egynyári üröm (Artemisia annua) egy már régóta használt gyógynövény. Már a malária elleni küzdelemben is használták, manapság azonban inkább a rákos megbetegedések (leukémia, vastagbélrák, melanoma, mellrák, gégerák, hasnyálmirigy rák, emlőrák, prosztatarák, agyi daganatok, veserák) elleni harcban betöltött szerepe miatt figyeltek fel rá. Ezen kívül a vírusos, baktériumok okozta, illetve gombás fertőzéseket is megszünetheti, gyulladáscsökkentés mellett.
Az “istenfűnek” is nevezett gyógynövényt már évezredek óta használják a kínai orvoslásban, ezért nem annyira meglepő, hogy Ázsiából származik.
Manapság viszont már Európa területein is termesztik ezt a kellemesen citrom illatú ürömfajt.
Nagyobb átütő figyelmet akkor élvezett először ez a gyógynövény, amikor 2015-ben Tu Ju-ju kínai gyógyszerész felfedezte ezen keresztül a maláriaellenes hatóanyagot, az artemisinin-t, amiért orvostudományi Nobel-díjat kapott. A Washingtoni egyetem kutatása megállapította, hogy bizonyos ráksejteket 1200-szor hatékonyabban pusztít el, mint a jelenlegi készítmények. Ezt az eredményt emberi sejttenyészeteken, illetve patkányokon való vizsgálatok alapján mérték. Összevetették ezen kívül, hogy hogyan befolyásolja az egészséges és a rákos sejteket, melynek végkimenetele azt mutatja, hogy a természetes gyógynövény összetevői minden egyes ép sejt mellett 12 ezer rosszintulatú sejtet semmisítenek meg.
A flakon tartalma: 60 db 200mg beltartalmú bélben oldódó DR kapszulát tartalmaz, melynek a normál kapszulához viszonyítva 4x hatékonyabb a felszívódása.
Összetétel: Egynyári üröm (Artemisia annua), növényi zselatin kapszula
Hatásai, alkalmazása: Gomba-, baktérium-, vírusölő, gyulladáscsökkentő és a sejtburjánzás növekedésének megakadályozásánál.
Legyengült immunrendszer, vírusos, illetve megfázásos megbetegedések esetén és emésztőrendszeri gyulladásoknál.

Adagolás: 

  • Prevencióként 1-2×1 kapszula naponta
  • Tartós szedés esetén 1×1 kapszula naponta