7621 Pécs, Irgalmasok u. 20.
0
Márkák
Dénes Natura kft
Natur Tanya
Az össes márka megjelenítése
A természet tudja mi a jó nekünk, a magból kibújó csíra az újjászülető élet, egy tökéletes egész. Minden vitamint, ásványi anyagot, enzimet és fehérjét olyan formában hordoz magában, amit a szervezetünk könnyen és tökéletesen tud hasznosítani. Minden mag információt és tápláló elemeket tárol.

Egy szem magocska látszólag élettelennek tűnik, valójában csak a kedvező pillanatra vár, hogy minden körülmény adott legyen az újjászületésre, a csírázásra. A csírázást elsődlegesen befolyásoló tényezők a hőmérséklet és a nedvesség, ha ez adott a magocska felébred és megkezdődik a csírázás. A csírázó magban a keményítő tartalom az eredetihez képest folyamatosan csökken, olyan enzimek termelődnek, melyek a keményítőt átalakítják cukorrá, melyből energiához juthat a növény fejlődéshez.  A magban található telített zsírsavak mennyisége is fokozatosan átalakul könnyen emészthető telítetlen zsírsavakká. Megtalálhatunk köztük esszenciális zsírsavakat is szép számban, melyekről tudjuk, hogy szervezetünk nem képes előállítani, így azokat külső forrásból kell biztosítanunk a számára. Az élő ételeink, vagyis a csírák gazdag forrásai a szerves kötésben lévő ásványoknak és mikro tápanyagoknak. A hüvelyesek ( bab, borsó, lencse..)csírái  is könnyen emészthetővé válnak, nem okoznak puffadást. A feldolgozott ételek fogyasztásával tönkrement emésztő rendszerünk végre élő táplálékhoz jut, ezzel megkezdődhet a sejtjeink gyógyulása, regenerálódása. 
A test rendezi a sorokat, lassítja az öregedést, felszámolja a káros sejtburjánzást, az „élő”  feltölti a sejtjeinket élettel.

Ami nincs a csírákban: hormon, kényszer érést előidéző vegyszer, élelmiszer adalék (színező, tartósító, ízfokozó)