7621 Pécs, Irgalmasok u. 20.
0

Állapotfelmérés

Fáradékonyság, nyugtalanság, kisebb alvászavarok, frontérzékenység, étvágytalanság vagy állandó éhségérzet, falánkság gyötör??
 
Bejelentkezés:
Balogh Csilla
Természetgyógyász, fitoterapeuta

Tel.: +3670/218 48 66
Tel.: +3672/236-779
Helyszín: Neera Vitamin és Biobolt Pécs,Irgalmasok u.20


Ezek mind jelzések lehetnek valamilyen elváltozásra a szervezetünkben (vitaminhiány, nehézfém túlterheltség, paraziták stb). Ezzel a különleges EWS testelemző géppel átfogó képet kaphatunk a testünk és szerveink állapotáról, több mint 30 területet feltérképezve: szív és érrendszer, gyomor és bélfunkció, máj és epe funkció, pulzus és agyi érrendszer, hasnyálmirigy funkció, vese funkció, tüdő funkció, agy és idegek, csont, meridiánok, reumás csont betegség, vércukor, fizikai állapot, mérgek,toxinok, szem funkciók, elhízás, aminosavak, fül, élősködők,férgek,paraziták, mell analízis, allergének, pajzsmirigy, koenzimek, kötőszövet-kollagén, nyomelemek,vitaminok, nőgyógyászat, prosztata, férfiszexuális funkciók, bőr, hormonrendszer, immunrendszer, nehézfémek
Egy betegség kialakulásának különböző stádiumait ismerjük. Egy élő szervezetben a változások leghamarabb a bioinformációs illetve bioenergetikai szinten jelentkeznek (ezt vizsgáljuk az EWS készülékkel) majd ezt követően molekuláris és sejtszinten történnek meg (amit már orvosok látnak). A bio-rezonenciás elemző készülékkel lehetőség nyílik arra, hogy csak 2perc alatt az emberi szervezetből távozó elektromágneses hullámok segítségével pontos képet kapjunk a testünk állapotáról és kezeljük természetes módon (vitaminokkal,gyógynövényekkel,tisztító kúrákkal) eltéréseket és megelőzzük, hogy az adott eltérések molekuláris és sejtszinten ne következzenek be.
   

A számítástechnika nagyfokú fejlődésének köszönhetően az 1980-as évektől lehetővé vált az egyes sejtek/szervek elektromos tevékenységének mérése, összehasonlítása. Az EWS Testelemző készülékben levő frekvencia mintázatok – mint referencia értékek – kerülnek összehasonlításra a szervezetben mért pillanatnyi értékekkel, melyből következtetni lehet a szervezetben végbemenő folyamatok állapotára.

Tudtad?

A nehézfémek megbénítják a sejtlégzést és ezzel elpusztítják a sejteket, beépülnek a test szöveteibe szinte bárhol a szervezetben, a májban, a vesében, a szívben, a gerincben, az agyban és roncsolják az idegrendszert, gyengítik az immunrendszert. Különféle módon kerülnek a szervezetünkbe. Alapvetően a szennyezett levegő belélegzésével, ivóvízzel, dohányzással, tartósítószerek és színezőanyagok révén, permetezőszerekből, gyógyszerekből, tisztítószerekből,fogászati anyagokból (például amalgám fogtömés,híd,korona,fém fogszabályzó) kozmetikai termékekből. Ha szeretnéd tudni,hogy te is érintett vagy -e 2perc alatt megtudhatod a boltunkban  igénybe vehető bio-rezonanciás gépünkkel!

 
Bejelentkezés:
Balogh Csilla
Természetgyógyász, fitoterapeuta


Tel.: +3670/218 48 66
Tel.: +3672/236-779
Helyszín: Neera Vitamin és Biobolt Pécs,Irgalmasok u.20