7621 Pécs, Irgalmasok u. 20.
0

Mit tapasztaltam 1 üveg Herbafulvo után?

Régóta gyűjtjük a vásárlói tapasztalatokat a termékeinkkel kapcsolatosan, hogy tudjuk tovább adni a hasznos információkat a vásárlóinknak.
Egyik hűséges törzsvásárlónk időt szánt erre és írt egy hosszabb leírást nekünk a Herbafulvo tapasztalatáról. Köszönjük Nóri!

https://bioboltpecs.hu/herbafulvo/herbafulvo-papaya-kivonattal-750ml::12194/
 
 
Már régóta kacérkodtam a Herbafulvo esszenciával, ami egy hazai fejlesztésű, természetes, gyógynövény alapú étrendkiegészítő. Nemrég megleptem magam egy üveggel névnapom alkalmából, és belevágtam egy hónapos kúrába.
 
A két változat közül a papaya ízesítésűt választottam, mások szerint ennek kellemesebb az íze. Nem mondom, hogy a legfinomabb üdítő a világon, de meg lehet szokni az ízét és, miután érezzük a pozitív hatásait, megszerethető. Őszintén szólva nekem a leírásban feltüntetett 4 cl sok volt napi adagnak, úgy éreztem, hogy nekem, a 65 kg-s szervezetemnek elegendő kevesebb mennyiség is, így minden nap 2-3 cl-t kevertem össze kb. 1-2- dl tisztított vízzel és egy kiskanál mézzel még megbolondítottam. 
 
Reggel éhgyomorra ittam még a reggeli előtt, kávé helyett. Hozzáteszem előtte minden nap kávéval indítottam a napomat. Úgy döntöttem, kipróbálom, milyen egy hónap kávé nélkül, helyette a Herbafulvo koktélomat kortyolgattam reggelente, már-már az én kis különleges szertartásommá vált. :-)
 
Kb. 2 hét után észrevettem, hogy egyáltalán nem hiányzik a kávé, energikus vagyok és az emésztésemnek is nagyon jót tett. Megszűnt a puffadás, a diszkomfort érzet egy-egy étkezés után. Én mindenkinek csak ajánlani tudom a Herbafulvo esszenciát. Ráadásul hazai termék, ami plusz pont nálam!
Most pedig indulok és beszerzem a második üveggel is.

Egy hűséges törzsvásárló

 https://bioboltpecs.hu/csomagajanlatok/herbafulvo-papaya-3-db-csomagajanlat-::12239/