7621 Pécs, Irgalmasok u. 20.
0
Márkák
Ch Alpha
Gal
Now
Organiqa
WTN (WiseTreeNaturals)
Az össes márka megjelenítése
CH Alpha kollagén ampulla 10 000mg 30db - Ízület
CH Alpha kollagén ampulla 10 000mg 30db - Ízület CH Alpha kollagén ampulla 10 000mg 30db - Ízület

CH Alpha kollagén ampulla 10 000mg 30db

Cikkszám: Gyártó / Márka: Ch Alpha Állapot: Új Anyag: Méret: XXS Saját méret:
Szín:
Ár: 16 370 Ft Áraink bruttó árak 327 hűség forintot ér

Termékleírás


 A krónikus fájdalommal járó ízületi megbetegedések csoportja minden negyedik embert utolér. A porckopás és a gyulladással járó elváltozások a fájdalom mellett mozgásképességünket is nagymértékben korlátozzák. Az artrózis – ízületi porckopás a fejlett országokban az ízületi problémák leggyakoribb formája és az egyik leggyakoribb oka a rokkantságnak.

A porcok kopása többnyire fokozatosan előrehaladó folyamat, amely  akár már 30 éves kor után elkezdődhet. Ám hatékony lépésekkel megelőzhetjük az ízületi fájdalmak megjelenését, és ha már a tünetek felbukkantak,a megfelelő kezeléssel csökkenthetők a panaszok vagy elkerülhetők a súlyosabb károsodások. 
A németországi Gelita Health Gmbh többéves kutatómunkájának eredményeként született meg a CH-Alpha®. A cég kutatói a modern technológia segítségével a hosszú láncú kollagént enzimes hidrolízissel kollagénpeptidekre bontották, és kiválasztották azokat a peptid szekvenciákat, amelyek kifejezetten az ízületek karbantartására szolgálnak. Ezek  a  kollagénpeptidek alkotják a CH-Alpha®-t.

 A CH-Alpha® egy innovatív, Németországban gyártott, szabadalmaztatott eljárással előállított ízületregeneráló készítmény, amely speciális hatóanyaga, a bioaktív kollagénpeptid.

A CH-Alpha az ízületek táplálása során azért képes kitűnő eredményeket elérni, mert a szervezet számára a lehető legjobban hasznosítható, hidrolizált formában tartalmazza a szükséges hatóanyagot, a kollagént.
A természetes anyagokból készült CH-Alpha kiválóan alkalmas a sportolás, munka vagy a mindennapi tevékenységek által igénybevett porcok és ízületek karbantartására, mozgásszervi panaszok tüneteinek enyhítésére. Hatásai lehetnek:
  • javul az ízületek, porcok, inak állapota
  • a porcok és ízületek könnyen mozgathatókká válnak, ezáltal enyhül a fájdalom és a mozgáskorlátozottság
  • segít pótolni az öregedés, genetikai hajlam vagy rendszeres fizikai megterhelés miatt kialakult kollagénhiányt

    Hatóanyagok egy napi adagban /1 ivóampulla/: 10000 mg II-es típusú kollagépeptid, 60mg C vitamin.

    A maximális hatás érdekében ajánlatos naponta fogyasztani. A készítmény fogyasztása során fokozott folyadékbevitel ajánlott.