7621 Pécs, Irgalmasok u. 20.
0
Márkák
Now
Az össes márka megjelenítése
Now folyékony klorofill 473ml - NOW vitaminok
Now folyékony klorofill 473ml - NOW vitaminok

Now folyékony klorofill 473ml

Cikkszám: Gyártó / Márka: Now Állapot: Új Anyag: Méret: XXS Saját méret:
Szín:
Ár: 9 090 Ft Áraink bruttó árak 182 hűség forintot ér

Termékleírás

A klorofillnak számtalan jótékony hatása van. Erősen lúgosító hatású, segíti a méregtelenítést. Enyhíti az emésztőszervi vagy húgyúti rendellenességek miatt keletkező kellemetlen test­szagot . Gyorsítja a sebek, sérülések és fekélyek gyógyulását, a sérült bőr rege­nerálódását. Csökkenti a vér koleszterinszintjét. Erősíti az immunrendszer működését.  

A klorofill  zöld, fotoszintetikus pigment, mely majdnem minden növényben, algában és cianobaktériumban megtalálható. A klorofillt “folyékony napfénynek” nevezik, mert a napból szív fel energiát. A klorofill a kloroplasztban — a növényi sejtekre jellemző organellumban — található. Neve ógörög eredetű: chloros=zöld, phyllon=levél. A pigmentek kémiai vegyületek, melyek a látható fény csak bizonyos hullámhosszait verik vissza.

Liquid Chlorophyll rendkívül erős lúgosító hatást fejt ki az emésztőrendszerben, jótékony lehet a rheumatoid arthritisben szenvedők számára, megszünteti a testszagot és a rossz leheletet, elmúlasztja a torokfájást, élénkíti a vérkeringést, javítja az emésztést, csökkenti a fáradtságot, erőteljes antibakteriális és gyulladáscsökkentő, javítja az immunválaszokat, optimalizálja és fenntartja az egészségi állapotot. Egyéb erényei mellett egyértelműen ellenállóbbá teszi a sejteket a baktériumokkal szemben, gyorsítja a sebgyógyulást, enyhíti a gyomorfekélyt, és elősegíti a normál bélmozgást.

A klorofill a szervezetben valóságos belső dezodorként működik. Napjainkban, amikor az ember minden igyekezete ellenére igen erőteljes a környezetszennyezés, különös fontosságra tesz szert a klorofill ama tulajdonsága, hogy segít eltávolítani a testünkben felgyülemlett szennyező anyagokat. Enyhíti, esetleg megszünteti az emésztőszervi vagy húgyúti rendellenességek miatt keletkező kellemetlen test­szagot, illetve a vizelet és a széklet szagát.

Gyorsítja a sebek, sérülések és fekélyek gyógyulását, a sérült bőr rege­nerálódását. Csökkenti a vér koleszterinszintjét. Erősíti az immunrendszer működését.

Lucernából kivont klorofill készítmény, méregtelenítő és lúgosító hatású. Természetes megoldás a szervezet sav-bázis egyensúlyának helyreállításához.

Egy adag mérete: 1 teáskanál (5 ml)
Kalória: 94

 

  Mennyiség adagonként Napi bevitel% *
Kalória 15  
Szénhidrát 3,5 g 1%
Réz (nátrium Rézklorofillin) 4 mg 200%
Nátrium (nátrium-Rézklorofillin) 6 mg <1%
Klorofill (nátrium-Rézklorofillin - stabilizált vízben oldódó    
formájában természetes klorofill kivont lucerna ( Medicago sativa )    
(Levelek) (USP fokozat) 100 mg
* A 2000 kalóriás étrend százalékos napi értéke.
 Egyéb összetevők: Növényi glicerin, ioncserélt víz, Pepermint ( Mentha piperita ) Olaj-és kálium-szorbát. Vegetáriánus Formula.

Kapcsolódó termékek

Biyovis purex parazitaölő 90db

Biyovis purex parazitaölő 90db-Méregtelenítés,lúgosítás

Madal Bal Neera szirup, pálma és juharszirup 500ml faszirup, szirup

Madal Bal Neera szirup, pálma és juharszirup 500ml faszirup, szirup-Méregtelenítés,lúgosítás

Neera pálma és juharszirup 1000ml faszirup, szirup

Neera pálma és juharszirup 1000ml faszirup, szirup-Méregtelenítés,lúgosítás

Neera méregtelenítő faszirup 10 napos csomag +ajándék

Neera méregtelenítő faszirup 10 napos csomag +ajándék -Méregtelenítés,lúgosítás

Naturpiac búzafű italpor 250g

Naturpiac búzafű italpor 250g-Méregtelenítés,lúgosítás