7621 Pécs, Irgalmasok u. 20.
0
Márkák
Now
Az össes márka megjelenítése
Omega-3 100db NOW - NOW vitaminok
Omega-3 100db NOW - NOW vitaminok

Omega-3 100db NOW

Cikkszám: Gyártó / Márka: Now Állapot: Új Anyag: Méret: XXS Saját méret:
Szín:
Ár: 2 970 Ft Áraink bruttó árak 59 hűség forintot ér

Termékleírás

Szív és érrendszer támogatására.
  • Molekulárisan desztillált
  • 180 EPA / DHA 120
  • Koleszterinmentes
  • Támogatja a szív egészségét *
A puha gélben felhasznált természetes halolaj koncentrátum szigorú minőség ellenőrzési szabványok szerint készül. Átvizsgálják, nem tartalmaz-e káros szennyező anyagokat (például higanyt, nehéz fémeket, poliklórozott bifenileket és egyéb szennyező anyagokat). Ezt a halolaj koncentrátumot elsősorban szardíniából, szardellából és makrélából nyerik. Az FDA weboldaláról: "Az Omega-3 zsírsavak fogyasztása csökkentheti a szívkoszorúér betegségek kockázatát. Az FDA kiértékelte az adatokat és megállapította, hogy bár van tudományos bizonyíték az állítás alátámasztására, a bizonyíték nem egyértelmű. A halhúsban a zsír többszörösen telítetlen zsírsavakat –nevezetesen, omega-3 zsírsavat- tartalmaz, amit a halak a táplálékul szolgáló planktonokból szereznek be. Alapvető zsírsav, ami feltétlenül szükséges az egészséges élethez. Csökkenthetik a szívbetegségek esélyét, természetes gyulladáscsökkentők. Az omega-3 hiánya számos neurológiai betegségben is szerepet játszik, ilyen például a Sclerosis multiplex (SM) is. Természetes halolaj koncentrátumot szigorú minőségbiztosítási szabványoknak megfelelően állítják elő. Az omega-3 zsírsavak két altípusa a DHA -dokozahexaénsav- és EPA -eikozapentaénsav-, melyeket az emberi szervezet nem képes előállítani. Javasolt használat: 2 kapszula naponta kétszer, étkezés közben. Összetevők:
Napi adag: 1 Softgel
Adag: 100
  Mennyiség adagonként % Napi érték  *
*A százalékos napi értékek 2000 kalóriás étrend alapján.  † Napi érték nincs meghatározva.
Calories 10  
Calories from Fat 10  
Total Fat 1 g 2%*
Saturated Fat <0.5 g 2%*
Trans Fat 0 g
Polyunsaturated Fat 0.5 g
Cholesterol 0 mg 0%
Natural Fish Oil Concentrate 1.0 g (1,000 mg)
Omega-3 Fatty Acids:    
Eicosapentaenoic Acid (EPA) 180 mg
Docosahexaenoic Acid (DHA) 120 mg
Egyéb összetevők: Softgel kapszula (zselatin, bélben oldódó bevonat, glicerin, víz) és E-vitamin (mint a természetes d-alfa-tokoferol). Tartalmaz hal (szardínia, szardella, makréla). E-vitamin szójából. Nem tartalmaz: élesztő, búza, glutén, tej, tojás vagy kagyló összetevőket.
Figyelem: Csak felnőtteknek. Forduljon orvoshoz ha terhes / szoptat, gyógyszert szed, vagy valamilyen betegsége van. Természetes színeltérés előfordulhat ebben a termékben. Figyelmeztetés: A termék fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől elzárva tartandó! Minőségét megőrzi: a dobozon jelzett hónap végéig Tárolás: száraz, hűvös helyen Gyártó: NOW Foods , USA